2007 tájékán kezdtem aktívan érdeklődni a konyha iránt. Kis koromban is mindig a tűzhely körül legyeskedtem. Láttam, hogy az embereket boldogság tölti el, ha finom ételeket és italokat fogyasztanak, és tudtam, hogy ha mással nem is ezzel én is örömet okozhatok másoknak. Jó érzés hallani, ha megdicsérik, elismerik ha készítek valami ételt. A főzés mára a boldogságom kulcsa, a szenvedélyem, a kikapcsolódásom. Ebben kifejezhetem magam és adhatok. :)
A hely, ahol főzök
Bárhol, ahol lehetőségem van rá.
Ars poetica a konyhában
Szenvedéllyel, szívből.
A legjobb étel az, amit a szívünkből főzünk!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...