Szikszai Anna cikkei
Címlapról ajánljuk
Mit főzzek ma? Gyors sütőtökös krémleves és gombás bulgursaláta +...
A mai nap kevés lesz az időnk főzőcskére, mert próbálunk mindent IS menedzselni az ünnepekre, szóval gyors leves és főétel készül. A süti pedig karácsonyi, természetesen.
NosaltyIsmerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...
A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásEzért nem jó ötlet otthagyni a mikrót, amikor melegítünk benne...
Logikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaTovábbi cikkek
Heti Menü: Az év legszebb hetére gyönyörű karácsonyi receptekkel készülünk
Az idei karácsonyi hét során sem szenvedünk majd hiányt gyönyörű és finom ünnepi fogásokból, a klasszikusok mellett pedig különlegesebb megoldások is várnak titeket: levesek, főételek, sütemények az év legszebb időszakára!
A 7 legjobb köret karácsonyra, ami mellett még a főétel...
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Top Receptek
Frankfurti leves egyszerűen
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
A legegyszerűbb muffin
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Hagyományos édes fánk
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...