Több mint 20 éve kezdtem "kényszer szakácsként".:) E hosszú praxis alatt megszerettem a főzést-sütést, sokféle alapanyagot kipróbáltam, szeretek kísérletezni, a reformkonyhát és a hagyományost egyaránt.
Több évet dolgoztam Olaszországban, és közben nagy hódolója lettem az olasz konyhának (is), szeretem a tésztaféléket és a zöldséges ételeket.
Desszerteket, süteményeket saját magam találom ki, általában a rendelkezésemre álló (maradék) alapanyagokból, de természetesen célirányosan is vásárolok, ha vendégeket várunk.:)
A hely, ahol főzök
Saját konyha, de tanult vendéglátós is vagyok, remélem, egy napon saját éttermemben is bemutathatom kreativitásomat.
Ars poetica a konyhában
Szívvel lélekkel, mindent bele! :)
FŰSZEREK!!! ...száműztem a konyhából az ételízesítőt... xD
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...