Nagy Sándor cikkei
Címlapról ajánljuk
Heti Menü – Minden, amire egy év eleji gyomornak szüksége...
Zöldséges rakottasok, zsenge krérmlevesek, laktató saláták ress zöldségekkel, cukormentes édességek, kompótok, szezonális finomságok sora vár a héten, húsmentesen!
Nosalty7 étkezési trend, amit sikkes lesz követni 2025-ben
Akárcsak a divatban, a gasztronómiában is évről-évre változnak a trendek. Bizonyos ételek és élelmiszercsoportok felkapottá válnak, új technikák terjednek el és messzi országok kulináriája kerül hozzánk közelebb: az előrejelzések szerint ez a 7 trend fogja meghatározni 2025-ben az étkezési szokásainkat!
Szász Nóri3 lépés, amitől hús nélkül is karakteres lesz a krumplileves
Klasszikus, magyaros leveseink gyakran különböző hústermékektől lesznek ízesek és karakteresek, így egy húsmentes étrend keretében nehéz lehet őket újraalkotni. Az alábbi vegán krumplileves receptje azonban olyan furfangokkal van tele, amelyek lehetővé teszik ezt.
Lakos BenedekTovábbi cikkek
Az egyik 50 forintosunk tízezreket érhet: akár visszajáróként is rálelhetünk
Nem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
8 gyors kevert sütemény, ha hiányzik valami az ebéd után
Nem mindig jut idő a desszert elkészítésére, de ha úgy érzed, valami nagyon hiányzik az ebéd után, akkor pikk-pakk összedobható kevert sütire essen a választásod, amit a kefir tesz különlegessé.
Mit főzzek ma? A legkrémesebb gombakrémleves, cukkinis rizottó és mogyorós...
Könnyen és kellemesen laktató menüsor vár titeket, reméljük, ízlik majd: gombakrémleves, cukkinis rizottó és földimogyorós krokant vár rátok.
Top Receptek
Frankfurti leves egyszerűen
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
A legegyszerűbb muffin
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Tradicionális gulyásleves
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...