Sózáskor azt is vegyük figyelembe, hogy a töltött káposzta felmelegítve a legjobb, pár nap csak jót tesz neki, viszont a sóssága is egyre fokozódik. Tényleg bánjunk csínján a sóval!

Sózáskor azt is vegyük figyelembe, hogy a töltött káposzta felmelegítve a legjobb, pár nap csak jót tesz neki, viszont a sóssága is egyre fokozódik. Tényleg bánjunk csínján a sóval!
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan ízesítsek zöldfűszerekkel? | ízesítés | 0 | 3.8ezer | '15 Nov |
Mire jó a Bourbon vanília? | ízesítés | 0 | 5.6ezer | '17 Aug |
A sonka főzővizét hogyan ízesítsem? | ízesítés | 0 | 3.7ezer | '15 Nov |
Melyik hagyma mire való? | ízesítés | 0 | 3.9ezer | '15 Nov |
Mire tudom felhasználni a homoktövist? | ízesítés | 0 | 1.5ezer | '17 Aug |