Sózáskor azt is vegyük figyelembe, hogy a töltött káposzta felmelegítve a legjobb, pár nap csak jót tesz neki, viszont a sóssága is egyre fokozódik. Tényleg bánjunk csínján a sóval!

Sózáskor azt is vegyük figyelembe, hogy a töltött káposzta felmelegítve a legjobb, pár nap csak jót tesz neki, viszont a sóssága is egyre fokozódik. Tényleg bánjunk csínján a sóval!
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogy távolítsam el a fűszereket az ételből? | ízesítés | 2 | 4.4ezer | '16 Jul |
Hogyan ízesítsek fokhagymával a főzés végén? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Mikor adjam a petrezselymet az ételhez? | ízesítés | 0 | 2.9ezer | '15 Nov |
Mennyi cukrot tegyek a birsalmasajtba? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Hogy lehet a sima párolt spárga ízét még jobbá tenni? | ízesítés | 1 | 2.0ezer | '15 Nov |