HIRDETÉS

500 g szikkadt kenyeret durva kockákra vágunk, tepsibe szórjuk. Betoljuk a 100 fokra előmelegített sütőbe és kb. 60 percig sütjük. Hűlni hagyjuk.
A kenyérkockákat adagonként konyhai aprítóval finomra daráljuk.
Maradék kenyér felhasználására tökéletes megoldás.

HIRDETÉS

6 hónappal később

Könyörgöm, ez nem zsemlemorzsa, ez kenyérmorzsa! A kettő nem ugyanaz, ízre sem!
A zsemlemorzsa, mint ahogy a nevéből is kitűnik, csak zsemléből készülhet!

Kedves Nyanyabanya! A leírás a technológiának szól. Önnek zsemléből ugyanezt kell csinálni.

13 nappal később

Kedves Juliusz48! A technológiával semmi gondom, 100 éve nagyon hasonlóan csinálom. A korábbi hozzászólásomban is csak a nevét kifogásoltam, ugyanis szerintem kenyérből csak kenyérmorzsa készíthető, ahhoz, hogy zsemlemorzsa legyen a végeredmény, csak zsemle lehet az alapanyag!

1 évvel később

A teljesen száraz zsemle, vagy kenyér darabokat dörzsöld össze. Nekem bevált.

ezt olvastad már?
még több cikk
kapcsolódó receptek

HIRDETÉS