Vajon milyen szokatlan színben pompázik mostanában sok gyönyörű konyha? Eláruljuk!

A nyolcvanas években hihetetlenül népszerű volt az a szín, amiben mostanában számtalan konyha pompázik. 

A nyolcvanas évek egykori élénk slágerszínében, zöldeskékben pompázik mostanában sok konyha azok közül, amelyek bekerülnek a lakberendezési magazinokba. A zöldeskék talán nem az az árnyalat, ami elsőként - de talán másodikként sem - az eszedbe jut, ha azon gondolkozol, milyen színű konyhabútort válassz, pedig ha egyszerre szeretnél látványos és elegáns környezetben főzni, jó választás ez a szín. Ha megtetszett ez az árnyalat, természetesen nem kell rögtön új konyhabútort beszerezned, elég az is, ha átfested a régi fényükből már sokat vesztett, kiszolgált szekrényeidet.

A Pantone Biscay Bay színével például nehéz mellélőni:

Az alábbiakban mutatunk nektek néhány példát olyan zöldeskék konyhákra, amelyek jó ízléssel, izgalmasan lettek kialakítva. Jó nézegetést!

Taiwani konyha a Yatzer tervei alapján
Egy birminghami viktoriánus ház stílusos megnövelésével alakították ki ezt az elegáns konyhát
Ebben az ausztrál otthonban a zöldeskéknek egy játékos árnyalatát választották. Az enteriőrt a fémes részletek és a márvány teszi elegánssá
A Simo Design által tervezett konyha szépen megmutatja, hogy a zöldeskék egy tompább árnyalata egy rusztikus, sok természetes fával és kővel dominált térben is jól mutat
A deVOL gyönyörű konyhát tervezett egy londoni házba. Az élénk, zöldes szín nem csak a konyhabútoron, de a falon is megjelenik. A csempe geometrikus mintája is izgalmas
Ez a konyha klasszul megmutatja, milyen jó térnövelő megoldás lehet az, ha csak az alsó szekrények kapnak színt
A konyhabútort a csodás, zöldeskékben pompázó Viking sütőhöz hangolták
Ennek a Los Angeles-i konyhának az igazi különlegességét a parkettamintásan lerakott csempe fekete-fehér mintázatának köszönheti
Ha nem mered bevállalni, hogy a konyhabútort kékre fesd, kezdd a falakkal!

via Apartment Therapy

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Egy törött tányér szebb lehet, mint egy ép. Ismerkedj meg a Marcantonio különleges edényeivel!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...