Suzanne Saroff vizespoharak mögül fotózza az eltorzult ételeket - és mi odáig vagyunk

Ha egy amerikai fotós nevét jegyzitek meg (mondjuk az évben), akkor legyen ő az. Suzanne Saroff élénk, erőteljes színű, tűéles fotóival egyből kedvencünk lett.

"Hi, I am a NYC based photographer. I was born and raised in Missoula, Montana. Through my work I seek to find new ways of interpreting our reality" - mutatkozik be szerényen saját weboldalán Suzanne Saroff. New York-i fotós a Montana-beli Missoulából, aki képeivel a valóság másfajta értelmezésére törekszik. Ennyi.

És sikerül is neki. Nekünk nagy kedvencünk lett - bár mi most elsősorban étel témájú képeire fókuszáltunk, de érdemes egész portfólióját áttekinteni.

Szeret a színekkel, a fényekkel, az üveggel, illetve az üvegen megtört fénnyel és árnyékkal játszani - fő tematikái a gyümölcsök és a növények, virágok.

Mondjuk weboldalán vagy Instagramján.

Kiemelnénk Perspectivenevezetű projektjét, amely során vízzel telt üvegpoharak mögé állított tárgyakat állít lencséje elé - a torzult, eldeformálódott ételek, gyümölcsök és zöldségek felnagyítódnak, torzulnak, változnak. Hogy fest egy hal fejétől a farkáig, ha random sorrendben felsorakoztatott darabokban kerül a vizespoharak mögé? Milyen hatást kelt a vörösbor, a padlizsán és a piros szőlő intenzív lilasága a víz hatására?

Lássuk étel témájú fotóit - becsempésztük egy-egy új projektének képeit is:

Egy hal több darabban
Felnagyított pirosszőlőszemek
Sárkánygyümölcs - talán a legkülönlegesebb gyümölcsfajta
A legszínesebb fotó - totális nyár
Papaya és kiwi, új szereplők
Banán különböző perspektívából
Ezüst hal
Citrom és kémcső gyönyörű fényjátékkal
Az egyik legszebb fotó szerintünk
Narancs minden mennyiségben
Mély lila színek és fények
Lilakáposztafejek felnagyítva
Citrom, tojás és pillangó
Narancssárga és paprikazöld egy képen
Homár vizespoharak által feldarabolva
Citrom, lime, mint váza

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Ezek a fotorealisztikus gyümölcsfestmények totál elvarázsolnak hangulatukkal

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...