Suzanne Saroff vizespoharak mögül fotózza az eltorzult ételeket - és mi odáig vagyunk

Ha egy amerikai fotós nevét jegyzitek meg (mondjuk az évben), akkor legyen ő az. Suzanne Saroff élénk, erőteljes színű, tűéles fotóival egyből kedvencünk lett.

"Hi, I am a NYC based photographer. I was born and raised in Missoula, Montana. Through my work I seek to find new ways of interpreting our reality" - mutatkozik be szerényen saját weboldalán Suzanne Saroff. New York-i fotós a Montana-beli Missoulából, aki képeivel a valóság másfajta értelmezésére törekszik. Ennyi.

És sikerül is neki. Nekünk nagy kedvencünk lett - bár mi most elsősorban étel témájú képeire fókuszáltunk, de érdemes egész portfólióját áttekinteni.

Szeret a színekkel, a fényekkel, az üveggel, illetve az üvegen megtört fénnyel és árnyékkal játszani - fő tematikái a gyümölcsök és a növények, virágok.

Mondjuk weboldalán vagy Instagramján.

Kiemelnénk Perspectivenevezetű projektjét, amely során vízzel telt üvegpoharak mögé állított tárgyakat állít lencséje elé - a torzult, eldeformálódott ételek, gyümölcsök és zöldségek felnagyítódnak, torzulnak, változnak. Hogy fest egy hal fejétől a farkáig, ha random sorrendben felsorakoztatott darabokban kerül a vizespoharak mögé? Milyen hatást kelt a vörösbor, a padlizsán és a piros szőlő intenzív lilasága a víz hatására?

Lássuk étel témájú fotóit - becsempésztük egy-egy új projektének képeit is:

Egy hal több darabban
Felnagyított pirosszőlőszemek
Sárkánygyümölcs - talán a legkülönlegesebb gyümölcsfajta
A legszínesebb fotó - totális nyár
Papaya és kiwi, új szereplők
Banán különböző perspektívából
Ezüst hal
Citrom és kémcső gyönyörű fényjátékkal
Az egyik legszebb fotó szerintünk
Narancs minden mennyiségben
Mély lila színek és fények
Lilakáposztafejek felnagyítva
Citrom, tojás és pillangó
Narancssárga és paprikazöld egy képen
Homár vizespoharak által feldarabolva
Citrom, lime, mint váza

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Ezek a fotorealisztikus gyümölcsfestmények totál elvarázsolnak hangulatukkal

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...