Suzanne Saroff vizespoharak mögül fotózza az eltorzult ételeket - és mi odáig vagyunk

Ha egy amerikai fotós nevét jegyzitek meg (mondjuk az évben), akkor legyen ő az. Suzanne Saroff élénk, erőteljes színű, tűéles fotóival egyből kedvencünk lett.

"Hi, I am a NYC based photographer. I was born and raised in Missoula, Montana. Through my work I seek to find new ways of interpreting our reality" - mutatkozik be szerényen saját weboldalán Suzanne Saroff. New York-i fotós a Montana-beli Missoulából, aki képeivel a valóság másfajta értelmezésére törekszik. Ennyi.

És sikerül is neki. Nekünk nagy kedvencünk lett - bár mi most elsősorban étel témájú képeire fókuszáltunk, de érdemes egész portfólióját áttekinteni.

Szeret a színekkel, a fényekkel, az üveggel, illetve az üvegen megtört fénnyel és árnyékkal játszani - fő tematikái a gyümölcsök és a növények, virágok.

Mondjuk weboldalán vagy Instagramján.

Kiemelnénk Perspectivenevezetű projektjét, amely során vízzel telt üvegpoharak mögé állított tárgyakat állít lencséje elé - a torzult, eldeformálódott ételek, gyümölcsök és zöldségek felnagyítódnak, torzulnak, változnak. Hogy fest egy hal fejétől a farkáig, ha random sorrendben felsorakoztatott darabokban kerül a vizespoharak mögé? Milyen hatást kelt a vörösbor, a padlizsán és a piros szőlő intenzív lilasága a víz hatására?

Lássuk étel témájú fotóit - becsempésztük egy-egy új projektének képeit is:

Egy hal több darabban
Felnagyított pirosszőlőszemek
Sárkánygyümölcs - talán a legkülönlegesebb gyümölcsfajta
A legszínesebb fotó - totális nyár
Papaya és kiwi, új szereplők
Banán különböző perspektívából
Ezüst hal
Citrom és kémcső gyönyörű fényjátékkal
Az egyik legszebb fotó szerintünk
Narancs minden mennyiségben
Mély lila színek és fények
Lilakáposztafejek felnagyítva
Citrom, tojás és pillangó
Narancssárga és paprikazöld egy képen
Homár vizespoharak által feldarabolva
Citrom, lime, mint váza

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Ezek a fotorealisztikus gyümölcsfestmények totál elvarázsolnak hangulatukkal

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Betilthatja a magyar kormány ezt az élelmiszert

Az Agrárminisztérium még 2024 nyarán bocsájtotta társadalmi vitára a terveit a műhús előállításának és forgalomba hozatalának tilalmáról. Úgy néz ki, az ezzel kapcsolatos aggályok megállják a helyüket, és betiltás lesz a vége a történetnek hazánkban.

Top Receptek

Gyors cacio e pepe

Imádjuk ezt a cacio e pepe receptet, mert mindössze 4 összetevőt igényel! Nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így tökéletes hétköznapra, ebédre vagy munka után vacsorára. Ez ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!