Stranger Things tematikájú, csodás kelyheiről híres fagyizó nyílik

Stranger Things rajongók egyik álma lesz a nemsokára (és sajnos nem nálunk) nyíló fagyizó.

A kaliforniai Burbank város lakói nagyot fognak nézni, ugyanis az amerikai jégkrémlánc, a Baskin-Robbins július 14-én ugyanazt a matrózos tematikájú fagyishopot nyitja meg, amit a Stranger Things harmadik évadából már ismerhetünk - a Scoops Ahoy ínycsiklandóan guszta kelyhei végre a valóságban is megelevenednek!

Nem mondom, hogy nem irigylem most Burbank lakóit!

A fagyizólánc kikérte a Stranger Things stábjának véleményét is, amikor elhatározták a pop-up cukrászda ötletét: a harmadik évad egyik jelentős helyszíne a Scoop Ahoy, ahol Steve és Robin is dolgoznak a sorozatban.

Mostanra nem titok, bár az alkotó Duffer fivérek mindent elkövettek, hogy a hivatalos megjelenés előtt semmilyen részlet ne derüljön ki a legújabb részekről, azt tudni lehetett, hogy a Starcourt Mall pláza, egyben a Scoop Ahoy fagyizó kulcsfontosságú helyszínek a történetben, a Robint alakító Maya Hawke szerint pedig az itt készült jelenetek a sorozat legviccesebbjei között vannak. “Annyira vicces az egész, a ruháink, a fagyizó is” - nyilatkozta a The Wrapnek.

A berendezést is autentikusan alakították ki a pop-up fagyizóhoz: a felszolgálók hasonló egyenruhát viselnek majd, mint a sorozatban, lesz hajókerék világítás, retro faburkolat, és végtelen sok Scoop Ahoy jelzés, hogy az Instagram-felhasználók fotózkodhassanak.

David Nagel, a Baskin-Robbins vásárlói elköteleződéssel foglalkozó vezetője elmesélte, hogy a pop-up fagyizó előkészítése majdnem egy évet vett igénye. Jó előre megkapták a harmadik évad forgatókönyvét, és csapatból mindenki olvasott fel belőle részeket, de nem a sztori időrendjében, így Nagel például rögtön a finálé felolvasásával nyitott.

A fagyizólánc összes étterme, országszerte kínál a következő hetekben Stranger Things ihlette cukorbombákat: lesz vanília-limonádé smoothie Elevenade Freeze néven és karamella fagyi gofri vitorlákkal, ami USS Butterscotch néven fogja csábítani az édesszájú sorozatrajongókat.

Ezt láttad már?

5 vega étterem nyárra, amit a húsevők is imádni fognak

via Eater

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...