Madonna séfet keres - Jelentkezz, ha mersz!

Madonna privát séfet keres, akivel szemben komoly elvárásokat fogalmazott meg.  

Madonna séfet keres, ráadásul olyan szakemberre van szüksége, aki ért a kóser konyhához. A szakácsnak a sztárra, a hat gyermekére kell majd főznie, és az sem árt, ha szeret utazni, mert a hatvan éves Madonnának Londonban, Lisszabonban és New York-ban is van otthona - Madonna azért vett házat a portugál fővárosban, mert fia, David Banda aBenfica ificsapatában focizik.

A szakács fizetése évi 142 ezer font, vagyis közel 40 millió forint lesz.

A séfnek házias, egészséges ételeket kell majd főznie a sztárnak, vendégeinek és a gyerekeknek, akik a hirdetés szerint imádnak enni, és ugyanazt fogyasztják, mint Madonna.

Madonna és hat gyermeke: Lourdes, Rocco, David Banda, Mercy James és az ikrek, Stella és Esther Mwale

Íme, egy részlet a hirdetés szövegéből: "Az ideális jelöltnek sok tapasztalata van abban, hogy nagyon fontos embereknek főzzön és velük utazzon, végtelen a repertoárja egészséges menükből és magabiztosan használja a kóser konyhai eljárásokat. A kiválasztott séf magas fizetést kap, sokat utazhat, és lehetősége lesz arra, hogy mindig új fogások által inspirálódjon."

Madonna új háza Portugáliában

Madonna azért keres kóser séfet, mert a kilencvenes években csatlakozott a Kabbalah Center közösségéhez, és felvette a héber Esther nevet.

forrás: Evening Standard

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Rabszolgák a tűzhely mögött - majdnem bezárt a világ egyik legjobb étterme, mert a dolgozók nem bírták a strapát

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...