Kültéri konyhák, amelyek ebben a hőségben is főzésre csábítanak

Itt a kánikula, és ilyenkor a konyhában sem álldogálunk már olyan szívesen. De mi van akkor, ha ez a konyha a szabadban van?

A meleg idő beköszöntével nem szívesen álldogálunk a konyhában. De mi van akkor, ha a konyha szabadtéren van? Akinek van kertje - és egy nem kevés tőkéje -, annak érdemes egy fedett nyári konyhát kialakítania, mert a lekvárok befőzése, illetve a szaftos húsok sütögetése is sokkal kényelmesebb egy felszerelt, átgondolt és kiépített környezetben. Persze a bogrács és a kis gömbgrill is szuper, de ha van rá lehetőségünk, vágjunk bele, és csináljunk saját beltéri konyhát!

Lássunk néhány szép megoldást!

1. Kültéri kandallóval és bambusszal feldobott konyha

2. Ezt akár te is megépítheted!

3. Ez a beltéri konyha könnyen kültérivé alakítható

4. Kültéri konyha luxuskivitelben

5. A kerámiasmokernek külön helye van a betonpulton

6. Szürkére hangolt, épített pult

7. Egy kis kemence minden kertnek díszére válik

8. Rusztikus, költséghatékony kültéri konyha

9. Növényekkel feldobott szabadtéri konyha

10. Beltéri konyha kültéri pulttal

11. Egy sötét megoldás az IKEA kinálatából

12. Konyhakoncept a Brown Jordan Outdoor Kitchenstől

13. Kültéri konyha keményfával dominálva

Ezt már olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Tudtad, hogy az eredeti Túró Rudi OROSZ? Megkóstoltuk!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...