Kültéri konyhák, amelyek ebben a hőségben is főzésre csábítanak

Itt a kánikula, és ilyenkor a konyhában sem álldogálunk már olyan szívesen. De mi van akkor, ha ez a konyha a szabadban van?

A meleg idő beköszöntével nem szívesen álldogálunk a konyhában. De mi van akkor, ha a konyha szabadtéren van? Akinek van kertje - és egy nem kevés tőkéje -, annak érdemes egy fedett nyári konyhát kialakítania, mert a lekvárok befőzése, illetve a szaftos húsok sütögetése is sokkal kényelmesebb egy felszerelt, átgondolt és kiépített környezetben. Persze a bogrács és a kis gömbgrill is szuper, de ha van rá lehetőségünk, vágjunk bele, és csináljunk saját beltéri konyhát!

Lássunk néhány szép megoldást!

1. Kültéri kandallóval és bambusszal feldobott konyha

2. Ezt akár te is megépítheted!

3. Ez a beltéri konyha könnyen kültérivé alakítható

4. Kültéri konyha luxuskivitelben

5. A kerámiasmokernek külön helye van a betonpulton

6. Szürkére hangolt, épített pult

7. Egy kis kemence minden kertnek díszére válik

8. Rusztikus, költséghatékony kültéri konyha

9. Növényekkel feldobott szabadtéri konyha

10. Beltéri konyha kültéri pulttal

11. Egy sötét megoldás az IKEA kinálatából

12. Konyhakoncept a Brown Jordan Outdoor Kitchenstől

13. Kültéri konyha keményfával dominálva

Ezt már olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Tudtad, hogy az eredeti Túró Rudi OROSZ? Megkóstoltuk!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...