Könyvet adnak ki Anthony Bourdain emlékére, telis-tele anekdotával és fotóval

Kedvenc séfünk halálának (majdnem) egy éves évfordulójára adnak ki könyvet. 

A 2018 nyarán tragikus hirtelenséggel elhunyt séfikon, Anthony Bourdain emlékére készítenek könyvet, amelyre már most folyik az előrendelés, igaz, a megjelenés csak május 28-án várható.

A könyv az Anthony Bourdain Remembered címet viseli, és az utazó séf emlékeit, anekdotáit gyűjti egybe, olyan híres "rajongóinak" visszaemlékezéseivel színezve, mint Barack Obama, José Andrés, Jill Filipovic vagy Eric Ripert - ennek ellenére viszont inkább minősül fotóalbumnak, mert rengeteg kép lesz benne, az olvasók legnagyobb örömére.

A könyv ötlete a CNN-hez köthető, ahol eredetileg Bourdain lányának szánták, de közben Bourdain ügynöksége is leszerződött a könyvre az Ecco könyvkiadóval, akik májusban kezdik terjeszteni.

A könyv borítója

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

FuriMuri: Ha imádod a Harry Potterben felbukkanó édességeket, ezt látnod kell - végigkóstoltuk őket!

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...