Így készítsd el Meghan Markle zöld chilis, avokádós mártogatósát!

Harry herceg és Meghan hercegné egyik kedvenc mártogatósa egy zöld chilis, avokádós krém, amit te is könnyen elkészíthetsz.      

A hercegné szakácskönyve jótékonysági kezdeményezésként született, így aki megvásárolja a könyvet, nemcsak a Meghan által is kipróbált recepteket készítheti el saját konyhájában, hanem a rászorulókon is segíthet. A hercegné egyik kedvencét most te is megismerheted.

Meghan és a Hubb egyik tagja

Az étel összetartó ereje

A hercegné szakácskönyve, a Together: Our Community Cookbook bevétele a 2017-es Greenfell Towerben történt tűzeset áldozatait segíti. A könyvet a Hubb Közösségi Konyhán dolgozókkal együtt készítette, ami heti kétszer biztosít meleg ételt a rászorulóknak, azonban Meghan célja az, hogy a hét minden napján a konyhán étkezhessenek a szerencsétlenség túlélői.

Bal oldalon a csupazöld avokádókrém látható

A tűzeset után Meghan többször is ellátogatott a közösségi konyhára, és látta, mennyire fontos szerepe van az ételkészítésnek és az ételosztásnak egy közösség összetartásában. A hercegné elkötelezte magát a Hubb Közösségi Konyha mellett, miközben finom ételeket is főzött, és az egyik kedvence a zöld chilis avokádós krém lett.

A krém receptjét Munira Mahmud, a konyha egyik dolgozójának köszönhetjük. Meghan is annyira megszerette, hogy szívesen készíti el otthon Harrynek, aki szintén odáig van érte.

A krém pofonegyszerű. Az alapját villával összetört avokádó, egy kevés joghurt és majonéz adja. Ezen kívül csak apróra vágott zöld chili, koriander, só bors és citrom kell még bele. Ha mindent jól összekutyultunk, már tálalhatjuk is!

Ezt már olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Nem hiszed el, milyen helyszínen nyitottak éttermet Tokióban!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...