11 kevert sütemény, melyet még összedobhatsz húsvétra
Idén inkább a sonkára koncentráltál és az édességeket háttérbe szorítottad? Szerencsére van pár kevert sütemény, melyet gyorsan összedobhatsz.
NosaltyIdén inkább a sonkára koncentráltál és az édességeket háttérbe szorítottad? Szerencsére van pár kevert sütemény, melyet gyorsan összedobhatsz.
NosaltySzépséges, de mégsem teljesen hagyományos menüsor vár titeket húsvétvasárnap: az előétel sonkával feldobott kukoricasaláta, a főétel sós húsvéti pite főtt tojással, a desszert pedig retró hatlapos.
NosaltyImádjuk a tejfölt, a tejfölös süteményekről nem is beszélve! A babapiskótával és citrommal párosított desszert jénaiban készítve az igazi, ahol gyönyörűen kirajzolódik minden apró részlete és rétege. Idénygyümölcsökkel díszítve még ínycsiklandozóbb érzéki csalódást okoz.
Kristyán FanniAz illatok hatásosabbak lehetnek, mint más típusú pozitív emlékek.
Szabó Anna36 szakácskönyv, összesen többmilliós példányszámban, hét nyelven. Kezdő háziasszonyok ezrei, akik az ő receptjei alapján tanultak meg főzni, és százezrek, akik miatta nagyobb kísérletezőkedvvel fordultak a konyha felé. Lajos Mari és második férje, Hemző Károly „kilencvenkilences” receptkönyvsorozata a magyar háztartások jelentős részében szériatartozék, és háziasszonyok tömegei őrzik lefűzve Lajos Mari a Nők Lapjában megjelent receptjeit is.
Balázs BarbaraEgy újabb izgalmas formát ölt a sokszínű fánk, hogy ne csak farsangkor jusson eszünkbe megsütni. Akár húsvétkor is meglephetjük vele a vendégeket!
GrétiNapi Tippünkből megtudhatod, miként helyettesítheted a krémsajtot az egyik legnépszerűbb vegán alapanyaggal.
Szász NóriAkár főzöl tojást húsvétra, akár nem, akár festesz, akár nem, tojás nélkül nem ér húsvétozni! Bízhatjuk ezt persze a profikra is: 7 remek reggelizőt ajánlunk, ahol a tojásételek nem hiányozhatnak az étlapról!
NosaltyA nárcisz a tavasz hírnökeként a kertben és az ablakpárkányban is csodásan mutat. Vidám sárga színe akaratlanul felvidít, ezért megérdemli az extra figyelmet. Ahhoz, hogy neked is mutatós nárciszok dísztsék az otthonodat, adunk 4 gyakorlati tippet!
Balogh LillaAkadhatnak olyan tárgyak a konyhádban, amiknek egyáltalán nem ott van a helyük. Ilyen például a cipőd vagy a biciklid – de ennél jóval kevésbé egyértelmű tárgyak is, mutatjuk!
NosaltyKi ne emlékezne gyermekkorából a madártejes délutánokra? Vaníliás, krémes íz, lágy állag, mennyeien könnyű édes krém, mi kell még a boldogsághoz?
NosaltyAdd meg a módját a húsvétnak, ami az aprósütiket illeti, és válassz egy csodás linzerreceptet. A lekvárok mellett mákkal, citromkrémmel, túróval is készülhet!
NosaltyRántott finomságokból nincs hiány: a klasszikus sajton, cukkinin és hússzeleten kívül annyi minden mást is morzsába forgathatunk, majd forró olajba ereszthetünk, hadd süljön kívül aranybarnára, ropogósra, belül pedig szaftosra.
NosaltyA mai menüben fenséges fogásokkal találkozhatunk, melyek gyorsan elkészülnek, cserébe igazán ízletesek.
NosaltyA krémlevesünk tavaszt idéz, a főétel pedig egy örök kedvenc - borssal és cukorral is. A desszert viszont cukormentes!
NosaltySzerte a városban megtalálhatóak voltak a rapper büféi, mára alig néhány van belőlük.
NosaltyAz árusok szerint hiába ilyen drága, általában szétkapkodják a vevők - főleg a hazai termesztésű szamócát.
NosaltyAz utóbbi hetekben észrevehetted, hogy a karfiol ára magasabb a megszokottnál, és ez nem véletlen.
Nézzük, melyik húsfélét szerezhetjük be olcsóbban a Lidl hétvégi akcióinak keretein belül.
Most, hogy lassan beköszönt a tavasz, és hamarosan az időjárás is kedvez már a kerti munkáknak, előkerül az ásó, kapa, ágvágó és metszőolló. Azonban vannak gyümölcsfák, melyek koratavasszal még nem kívánnak semmilyen beavatkozást.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!