11 zöldségektől friss, übergyors ebéd, amit erősen ajánlunk
Főzzünk ma zöldségekkel, gyorsan, friss és laktató fogásokat: igen, ez egyszerre mind lehetséges. Tészta, egytálétel, ragu vagy fasírt: ilyen sok minden közül válogathatunk.
NosaltyFőzzünk ma zöldségekkel, gyorsan, friss és laktató fogásokat: igen, ez egyszerre mind lehetséges. Tészta, egytálétel, ragu vagy fasírt: ilyen sok minden közül válogathatunk.
NosaltyA téli zöldségekre abszolút nem jellemző a bőség és a színes változatosság, azonban ilyenkor is vannak alapanyagaink, amelyekből megpróbálhatjuk kihozni a lehető legtöbbet. A Napi Tipp pedig megmutatja, hogyan.
Lakos BenedekAmikor a zöldségek nagy része is drágának számít, akkor jöhetnek azok a kevésbé elegáns, mégis nagyon finom alapanyagok, amelyek kihúznak minket a csávából. A mostani hetünk róluk fog szólni.
NosaltyA nyár utolsó hétvégéjén készüljenek olyan ételek a konyhában, melyekben a nyár legszuperebb zöldségei főszerepet kapnak. Ezúttal rakott ételeket készítünk belőlük.
NosaltyVannak azok az alapanyagok, amelyekre mindig számíthatunk: ezekkel ízletes, klasszikus, jól ismert fogásokat hozhatunk össze, ráadásul semmi idő alatt. Nyúljunk most ezekért, főzzünk velük finomat!
NosaltyHa gyorsan le szeretnéd tudni a főzést, egészségeset és laktatót ennél, próbáld ki a következő receptek valamelyikét. Nem fog csalódás érni!
NosaltyA zöldségek kiváló alapot adnak sok ételnek, amire viszont más dolgokkal még építeni kell. Például sok-sok sajttal. Az alábbi receptek ezt a két csodát ötvözik, a végeredmény pedig minden esetben isteni.
NosaltyFejtsük ki a kis, zöld szemeket a hüvelyükből, és főzzünk valami igazán finom, borsós ételt, aminek a mirelit zöldséges verziók a nyomába sem érnek majd. Lehet leves, lehet főzelék, lehet bármi!
NosaltyA magyar embernek a fasírt szó általában egy dolgot jelent: húspogácsát. Pedig annyi más lehetőség létezik a húson túl is, ezeknek mind érdemes adni egy esélyt, nagyon finomak!
NosaltyNe terheljük le magunkat rögtön a hét elején, főleg ne így az év kezdetekor. Egy tál laktató zöldséges ragu, talán egy kis rizzsel: épp erre lehet szükségünk.
NosaltyNyáron a konyha is a kertbe költözik: a teraszon sütögetünk, omlós húsok, szaftos zöldségek és nyúlós sajtok készülnek a grillen. Ezek mellé pedig mi sem esik jobban, mint egy nagy tál harsány és frissítő saláta.
NosaltyEbben a meglepően szürke tavaszi időben mindenkit felvidíthatunk egy nagy tányér rizottóval. Felmelegít, eltelít, boldogít: főzzünk egy nagy fazékkel belőle!
NosaltyA böjtölés nem a legegyszerűbb feladat, ehhez kétség sem fér. Különösen akkor okozhat nagyobb gondot, ha kifogytunk a receptötletekből. Most hoztunk nektek 9 fantasztikus fogást, amik levesznek majd a lábadról.
NosaltyMi is jobb annál, mint amikor a sütő (vagy serpenyő) oly' kegyes hozzánk, hogy omlósra süti nekünk a húst, együtt a mellé rakosgatott zöldségekkel... ilyen receptek következnek most!
NosaltyA pihenős napok után hamarosan újra munkába kell állnunk, de addig még hátra van egy remek ebéd.
NosaltyFőételnek, desszertnek is beillő édes tésztás finomságok őrjítenek meg ma! Lekvár, mák, túró...s minden mi jó!
NosaltyA fejlesztésnek köszönhetően valószínűleg sokkal kevesebb lesz a szemét az utcákon.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.
A hosszú hétvége első napján nem szeretnél sok időt a konyhában tölteni, de szeretnél egy fincsi desszertet? A pohárkrém tökéletes választás.