zabpehely

Így használj zabpelyhet sós ételekben is

Sokunk számára a mindennapok egyik alappillérje, a reggeli rutin része, sőt édességekben is gyakran használjuk – a zabpehely ugyanis az egyik legegészségesebb gabonaféleség, ami táplál, és rosttal lát el minket. Sós ételekben viszont kevésbé érvényesül, pedig ott is remek alapként használható.

Szekeres Dóra

16 zabpelyhes keksz, amire ráfoghatjuk, hogy egészséges

Vannak olyan édességek, amelyek soha nem kaphatják meg az „egészséges" jelzőt. És míg a zabpelyhes keksz továbbra is egy édes sütemény, sokkal könnyebben elhitethetjük magunkkal, hogy mégsem akkora bűnözés, ha megeszünk belőle egyet-kettőt. Vagy hármat. Na jó, négyet.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...