wossala rozina

„Egész életemben az étel közösségteremtő ereje motivált, nem a flancos...

Konyhakönyv címmel jelent meg Wossala Rozina útmutatója egy olyan otthonos, stabil alapokon álló saját konyha kialakításához, amiben kezdő és haladó háztartásvezetők egyaránt biztonságosan mozoghatnak. Miért döntött úgy, hogy belefog egy saját könyv megírásába, miért fontos, hogy ne mondjunk le az otthonfőzésről, és hol találkozik egymással egy profi konyha, egy hétköznapi háztartással? Többek között ezekről beszélgettünk Rozinával.

Nosalty

Ezek a fogások kerülnek az ünnepi asztalra a profi magyar...

Megkérdeztünk néhány fontos hazai séfet, gasztronómiában mozgó vendéglátót, hogy milyen ételeket fogyasztanak karácsonykor, mik azok a fogások, melyek nélkül nem lehet teljes az ünnep. És az is kiderül, hogy az egész éves főzés és figyelő vendéglátás ellenére beállnak-e a konyhába a készülődések idejére.

Pákozdi Nóra

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...