wossala rozina

„Egész életemben az étel közösségteremtő ereje motivált, nem a flancos...

Konyhakönyv címmel jelent meg Wossala Rozina útmutatója egy olyan otthonos, stabil alapokon álló saját konyha kialakításához, amiben kezdő és haladó háztartásvezetők egyaránt biztonságosan mozoghatnak. Miért döntött úgy, hogy belefog egy saját könyv megírásába, miért fontos, hogy ne mondjunk le az otthonfőzésről, és hol találkozik egymással egy profi konyha, egy hétköznapi háztartással? Többek között ezekről beszélgettünk Rozinával.

Nosalty

Ezek a fogások kerülnek az ünnepi asztalra a profi magyar...

Megkérdeztünk néhány fontos hazai séfet, gasztronómiában mozgó vendéglátót, hogy milyen ételeket fogyasztanak karácsonykor, mik azok a fogások, melyek nélkül nem lehet teljes az ünnep. És az is kiderül, hogy az egész éves főzés és figyelő vendéglátás ellenére beállnak-e a konyhába a készülődések idejére.

Pákozdi Nóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek