vidó nóri

„Olyanokat is tudok már, mint a hangedli, a csáró és...

Vidó Nóri neve a hazai gasztroszektorban összeforrt a jó minőségű olasz pizzáéval, hiszen a budapesti IGEN és IDE pizzázók nemcsak Budapest, de az ország egyik legautentikusabban elkészített nápolyi és római taglio stílusú pizzáit kínálják. Mindezt Olaszországból beszerzett fatüzelésű kemencében, hiteles, olasz receptekből és gondosan válogatott, itáliai alapanyagokból.

Hering András

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...