Ez az 51 étterem már biztosan bekerült a világ legjobbjai...
Kihirdették a The World’s 50 Best Restaurants második ötven helyezettjének listáját.
NosaltyKihirdették a The World’s 50 Best Restaurants második ötven helyezettjének listáját.
NosaltyA magyar Karvai Sándor a világ első vak pizzakészítője, és már most győzedelmeskedett egy rangos versenyen. De az élet más területein is rekordokat döntöget!
NosaltyA 2023-as verseny tematikáját Petőfi Sándor köré fűzték.
NosaltyLehengerlő sikert arattak az ALDI Magyarország saját márkás termékei az idei „Az Év Saját Márkás Terméke" versenyén.
NosaltyA 17. alkalommal megrendezett badacsonytördemici kocsonya szépségversenyen egy igazán különleges alkotás győzedelmeskedett. Képet is mutatunk róla!
NosaltyA középdöntő és a közönségszavazás lezárult, a Nosalty SHOWSZÓRÓ tehetségkutatója immár a legmagasabb fokozatra kapcsol: az általatok kiválasztott 6 versenyző utoljára ölt kötényt, hogy megmérkőzzenek a konyhában. De vajon mi vár rájuk? Hamarosan kiderül.
NosaltyKét héten keresztül bemutattuk nektek SHOWSZÓRÓ tehetségkutatónk 9 versenyzőjét, most pedig eljött az idő a szavazásra. Rajtatok a világ szeme, nézzük, kit küldtök tovább a mindent eldöntő döntőbe!
NosaltySemmi sem hiányzik az ország hamburgeréből, melyet egy debreceni szakács álmodott meg.
NosaltyRangos elismerésben részesült a komáromi ZAX kézműves csokoládéműhely passiógyümölcsös bonbonja: három csillaggal értékelték a gasztronómia Oscarként számon tartott londoni Great Taste Awards 2022-es versenyén. A díjazás azt jelenti, hogy a magyar édesség világelső a töltött csokik kategóriájában. Michelin-csillagos éttermek is használják az alapanyagokat, amelyekből a magyar bonbon készült. Varga Zsuzsa csokoládémester világelső csokoládéját természetesen a nagyközönség is megkóstolhatja.
NosaltyA lecsó ünnepléséről szólt a hétvége Balatonkenesén, ahol tizennyolcadik alkalommal tartották meg az Országos Lecsófesztivált. Az idei nyertes bográcsába igen izgalmas dolgok kerültek.
NosaltyJelentkezz a Nosalty új tehetségkutatójába, a SHOWSZÓRÓ-ba, ahol keressük azt az új gasztroarcot, aki önazonos, tehetséges és szórakoztató a kamerák előtt. Legyél az a karakter, akit te is szívesen bekövetnél!
Nosalty2022 novemberében tartják majd a S.Pellegrino Young Chef Academy verseny regionális döntőjét. A Zágrábi megmérettetésen magyar résztvevő is lesz, Kovács Dominik személyében, aki egy fantasztikus, hagyományos magyar fogással már belopta magát a válogató bizottság szívébe.
NosaltyIdén is megrendezésre került az Év Strandétele verseny, amely minden évben izgalmas fogásokat vonultat fel. Ez 2022-ben sem volt máshogy, nézzük, ki lett az első!
NosaltyA díjat 25. alkalommal adták át, ezúttal egy balatonfüredi fagyizó kreációja lett a nyertes.
NosaltyKönnyít a MOHU a konyhai élelmiszer-hulladék leadási folyamatán.
NosaltyA mai menü izgalmas fogásokat rejt, melyek mindegyike beilleszthető akár a karácsonyi menübe is.
NosaltyNem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.
Szász NóriHa ma is velünk főztök, akkor hozzuk is a szokásos, háromfogásos menüsorunkat!
Minden évben megjelenik valamilyen új trend a karácsonyfa díszítését illetően (is). Most sincs ez másképp, és nagyon úgy néz ki, hogy a fényfüzérek kora lejárt. Na, de mi érkezik helyette?
Kíváncsi vagy, hogyan készíti egy Michelin-csillagos séf a kolbászt? Most ő maga árulja el!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...