További drágulásra kell számítani a Balatonnál
Balatonalmádiban 20-46%-os drágulás jöhet. Az áremelkedés a vendéglátóhelyeket is érinti.
NosaltyBalatonalmádiban 20-46%-os drágulás jöhet. Az áremelkedés a vendéglátóhelyeket is érinti.
NosaltyKülönleges megoldással vették fel a küzdelmet az elszálló energiaárakkal a győri Komédiás étteremben. Új, rezsibarát étlapjuk lehet a megoldás a válságban?
NosaltyMerre érdemes indulni, ha Sopronban járunk, de megéheztünk, és innánk egy pofa sört, vagy egy finom kávé mellett beszélgetnénk?
NosaltyBudapest belvárosára nem feltétlenül gondoltunk úgy, hogy ott megtalálhatjuk a vidék legzamatosabb ízeit. Eddig. A Tati novemberi megnyitásával azonban minden megváltozik: az étteremben az élet lelassul, az autózaj eltűnik, nem marad más, csupán a természettel egy ritmusban változó étlap, azon pedig a legistenibb aromák, textúrák és színek.
NosaltyAz új adatokból már látszik, hogy elsősorban min kezdett el spórolni a magyar lakosság. Míg élelmiszerre is kevesebbet költünk, a vendéglátásra is nehéz idők várhatnak a prioritások átrendeződésével.
NosaltyFejér megye legfontosabb városának pozíciója igazán szerencsés: valahol félúton van Budapest és Balatonfüred között, miközben kőhajításnyira van a Velencei-tó is. Az utóbbi időkben ez a város sem maradt le gasztronómiailag: szuper éttermi élmények várnak náluk.
NosaltySzlovákia fővárosa szuper újhullámos helyekkel hívogat: specialty kávézótól egészen a különösen igényes koktélbárig. Összeszedtünk néhány látogatásra érdemes helyet, hogy ne jöjjünk zavarba, ha éppen Pozsonyban kordulna meg a gyomrunk.
NosaltyA kiszámíthatatlan gazdasági körülmények miatt sajnos a bezárás mellett döntött a Tisza-tó partján megtalálható népszerű vendéglátóhely.
NosaltyKönnyedén előfordulhat, hogy a jövő év elején rengeteg étterem fogja bezárni a kapuit a tízszeres energiaár-emelkedés miatt.
NosaltyBudapest után a második legnépesebb város, Hajdú-Bihar megye székhelye, más néven a „cívisváros” gasztronómiailag is egészen jó úton jár. Egyre több az újhullámos, igényes hely, a környékről sokan keresik fel Debrecent azért is, hogy jót egyenek, valami újat és minőségit tapasztaljanak. Érezhető a haladás, csak így tovább!
NosaltyHa ismerős a felvázolt szituáció, akkor biztos kerestük már a miérteket. Van ebben felelősségünk vendégként?
NosaltySzegeden minden évszakban megtaláljuk a szépséget és szerencsére a finom falatokat is. Hol a legjobb az ebédmenü, merre burgerezik a harmadik legnépesebb város, és romantikus vacsorára, évfordulózni merre veszik az irányt a megyeszékhelyen?
NosaltyBezár a Folt Kávézó, Szentendre ikonikus vendéglátóegysége. A hírt Facebook-oldalán jelentette be a vezetőség, akik nagyon sajnálják, hogy búcsúzniuk kell. A hely október közepén zár be véglegesen.
NosaltyTeljesen bizonytalan jövő vár a vendéglátóhelyekre: a szakmában dolgozók igen sötéten látják a helyzetet, miután megkapták az első, rezsicsökkentés-csökkentés utáni számláikat. A 444.hu körképe egy borús láthatárt mutat be.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...