vásárlás

Érdemes kopogtatni a dinnyét? – Termelőt és nagybanis árust kérdeztünk

„Óh, mikor ettem utoljára ízes, finom dinnyét!” – sok családi ebédet követő gyümölcsevéskor hangzik el ez a mondat. A dinnyézés nagyon nehéz és összetett hivatás, sok türelmet és alkalmazkodó képességet igényel, ahhoz, hogy a fogyasztók boldogan, elégedetten majszolják otthon a gyümölcsöt. Kérdezősködtünk picit nagybanisoktól és termelőktől is, hogy mi a helyzet dinnyeügyben.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...