Ezzel a módszerrel még könnyebb felvágni a kaliforniai paprikát
Napi Tippünk segít, hogy egyszerűen, gyorsan és mindenfelé elszálló magok nélkül vágd fel a kaliforniai paprikát.
Szász NóriNapi Tippünk segít, hogy egyszerűen, gyorsan és mindenfelé elszálló magok nélkül vágd fel a kaliforniai paprikát.
Szász NóriA helyes vágási technikát elsajátítani egyáltalán nem egyszerű feladat, szerencsére mostani Otthon Tippünkben eláruljuk, hogyan fogd a kést, mikor aprítasz.
NosaltyA görögdinnye egyet jelent a nyárral, a szomjoltással és az egészséges nasizással. Az egyetlen kényes dolog, ami a dinnyeevéssel jár, az a felvágása… A mindenhol lecsurgó ragacsos lé gondolata elveheti az ember kedvét, hogy a piacról hazacipelt, amúgy sem pehelysúlyú gyümölcsöt felszeletelje. Most Napi Tippünkben fedjük fel, mi az a módszer, ami a dinnye felvágásához is meghozza a kedved!
Balogh LillaNyáron sokkal több gyümölcs elérhető, így valószínűleg, többet is fogyasztunk belőlük. De mindegyiket helyesen vágjuk fel, vagy van jobb módja is az általunk ismertnél?
Liptai LillaA csirkeszárny méltó felhasználása egészen egyszerű, ha nem trancsírozzuk szét a csirke ezen részét. Napi Tippünkben megmutatjuk, mi az a technika, amivel már tálalás előtt is gusztusosan fog kinézni ez a ropogtatnivaló.
NosaltyMiért kéne a narancsot felvágni? Számos oka lehet annak, hogy nem elég, ha meghámozod, és cikkekre szeded a narancsot. Napi Tippünkben három biztos módszert hozunk, amivel esztétikus narancsszeleteket vághatsz!
Szász NóriMiért nem mondta senki, hogy létezik egy módszer, amivel sokkal könnyebb felvágni a kemény zöldségeket?! Napi Tippünkben most neked is eláruljuk a titkot, és garantáljuk, hogy sokkal kevesebb energiát fog igényelni a zöldségek előkészítése.
Szász NóriCsak random felszeletelni a répát? Na azt már nem! Napi Tippünkben összeszedtük a 4 legalapvetőbb répaszeletelési technikát, hogy ne csak az ételeid ízével, de a megjelenésével is elkápráztass mindenkit.
Szász NóriA kerti parti és a nyár elmaradhatatlan fogása a (grillezett) kukorica. Na de hogy lehet úgy megenni, hogy közben nem lesz mindened maszatos? Ezzel a módszerrel könnyen és nagyobb rumli nélkül boldogulsz!
Szász NóriNincs jó konyha éles kés nélkül, ha ugyanis a vágóeszköz nincs megfelelően karbantartva, nemcsak használhatatlan, de még veszélyes is.
Masszi- Rigó CsillaAz egyik legalapvetőbb konyhai művelet, amihez most egy profi szakács tippjeit hoztuk el. A következő trükkökkel rengeteg időt spórolhatsz az alapanyagok felvágásakor.
Szász NóriUgyan a legtöbb esetben késsel aprítjuk a hagymát, a konyhai művelet elvégzésére más eszközöket is használhatunk, ha úgy kívánja a helyzet. De milyen helyzetek ezek? Nézzük, hogy mit mikor vethetünk be.
Lakos BenedekFiókodban ott lapulnak a legalapvetőbb kések, de nem tudod, hogyan bővíthetnéd a készletet? Ha megérett a gondolat rá, akkor ez itt a te cikked, segítünk a választásban. (x)
HirdetésIndul a paradicsom szezonja, ezzel együtt visszatér a felvágásukkal járó idegesség is. Hogy elkerüljük az összenyomott, szétesett szeleteket, fontoljuk meg a lenti tanácsokat.
Lakos BenedekVirító zöld tavaszias krémleves, baconnel spékelt batátatócsni és egy tiramisus chiapuding a jussod ma.
NosaltyItt az idő, hogy megkezdjük a tavaszi kertészkedést, és előkerüljenek a vetőmagvak! A fűszernövények között is bőven akad olyan, amit a tavaszi szezonban kell elvetni, hogy pár hónap múlva már szedhessük a friss fűszert. Te mennyire ismered jól ezeket a növényeket?
NosaltyA kókuszolaj sokak kedvence a konyhában. Igen ám, de ha hideg hozzávalókkal keverjük, az kellemetlen meglepetésekhez vezethet, így jobb felkészülten belevágni a vele történő sütés-főzésbe.
Szabó AnnaNyílt levélben fogalmazta meg aggályait a népszerű termékkritikus a boltokba épphogy csak visszatért Traubisodával kapcsolatban: szerinte romlott az üdítő minősége.
Mind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
Apró tökre vagy csilipaprikára emlékeztető, C-vitaminban dús pirosas-barnás gyümölcsök, melyek Brazíliában, de akár nálunk is megteremnek. Íme a brazil cseresznye, alias pitanga, amit alig ismerünk.
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!