Ennyiért lehet majd inni az augusztus 20-i ünnepen
Augusztus 20-án idén is nagyszabású állami ünnepségre lehet számítani, amelynek során enni és inni is lehet majd. Utóbbiról most az is kiderült, hogy milyen árakon.
NosaltyAugusztus 20-án idén is nagyszabású állami ünnepségre lehet számítani, amelynek során enni és inni is lehet majd. Utóbbiról most az is kiderült, hogy milyen árakon.
NosaltyHúsvét egyik fő alapanyaga a tojás, azonban attól még, hogy te nem fogyaszthatod egy esetleges ételérzékenység miatt, attól még ehetsz jókat.
NosaltyMúlt héten már gőzerővel a húsvétra készültünk: szuper ötleteket adtunk, mit egyetek reggelire, ha nem csak a sonka melletti főtt tojást falnátok, elárultuk a tökéletes tojástekercs receptjét, és ellenállhatatlanná tettük a húsvéti sonkát, méghozzá egy baracklekváros mázzal!
NosaltyA húsvéthoz hasonló ünnepek idején nagyon nehéz megállni, hogy az ember ne egye tele magát csokival – ha viszont cukorbeteg vagy, akár az életed is múlhat rajta, hogy ne falj be minden édességet. Így élvezheted mégis az ünnepet, ha édesszájú vagy!
Stuth-Nagy NikiHa szeretnéd, hogy ne csak a konyhádat lengje be a húsvéti hangulat, de a lakásodat is, akkor mutatunk pár remek dekorötletet.
Liptai LillaA húsgolyók remekül megállják a helyüket a húsvéti vendégváráson, hiszen nem kell hozzájuk evőeszköz, nagyon finomak, és könnyen kezelhetők.
NosaltyA húsvéti asztalnál sem kell túlizgulni, hogy mennyire egészségtelen a menü, vagy mennyit mozgunk a hosszú hétvége alatt – ha viszont nem szeretnél teljesen elúszni, néhány tippel egészségesebbé teheted ezt a néhány napot is.
Stuth-Nagy NikiA karácsony utáni időszak a pihenésről szól, illetve a gyors fogásokról. Most olyanokat mutatunk, amelyeknek íze nem megy a gyorsaság rovására, sőt!
NosaltyHa szereted a mákot, de nem vagy oda a bejgliért, akkor mutatunk pár fantasztikus süteményt, amiért rajongani fogsz.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...