Hányszor használható újra a sütőolaj, és hogyan?
A sütőolaj sok fejtörést okoz a konyhában, legalábbis azután, hogy már használtuk. Ilyenkor jön a nagy kérdés: kiönteni, vagy nem kiönteni? A lenti cikk pedig hozza a választ.
Lakos BenedekA sütőolaj sok fejtörést okoz a konyhában, legalábbis azután, hogy már használtuk. Ilyenkor jön a nagy kérdés: kiönteni, vagy nem kiönteni? A lenti cikk pedig hozza a választ.
Lakos BenedekIgazán egyedi gondolat, amely egyben a fenntarthatóságot is szolgálja: magyar levendulaföldek talajminőségének javítására használják a fogyasztók kapszuláiban ragadt kávézaccot.
NosaltyLevesünk citromtól lesz friss és karalábéval fő, főételünk céklától piros és tunkolható, míg desszertünk a legszebb gyermekkori napokra emlékeztet.
NosaltyMindig kell egy pár nap, mire magunkhoz térünk az óraátállítás után, és ez most sincs másképp. Megkezdődött a nyári időszámítás, és „elvettek" egy órát az életünkből, amit ősszel vissza is kapunk. Ennek az állítgatásnak azonban több negatív hatása is lehet szervezetünkre.
NosaltyEgészen sokkoló, de tény: az élelmiszerboltokban rengeteg olyan felületet érinthetünk meg, amelyek annyira piszkosak, hogy akár fertőzést is elkaphatunk.
Németh OrsiA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Mind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
Vannak ételek, melyeket a gyerekek legtöbbje imád - néhány kivétellel, de ők, mint tudjuk, csak a szabályt erősítik. A gombóclevesek, a rántott csirke, bármi, ami nutellás vagy csokis, de a borsóleves is nagy kedvenc legtöbbjüknél. Ezen a héten nekik kedvezünk!
A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!