Aggodalomra okot adó tények derültek ki a magyar TV-paprikáról
Nemrég laboratóriumi vizsgálatnak vetették alá a magyar TV-paprikát, mely során aggodalomra okot adó tények derültek ki a lecsó egyik alapanyagáról.
NosaltyNemrég laboratóriumi vizsgálatnak vetették alá a magyar TV-paprikát, mely során aggodalomra okot adó tények derültek ki a lecsó egyik alapanyagáról.
NosaltyAz egyszerű zöldpaprikát, vagy sok más neve közül a csemege-, TV-, fehérpaprikát Kelet-Európában széles körben termesztik, a magyar konyha egyik alapzöldsége. Bár a világ más részein kevésbé elterjedt fajta, mégsem kell, hogy csak lecsó és töltött paprika készüljön belőle.
Szekeres DóraA Magyarországon termesztett paprika sokkal olcsóbb a határon túl.
NosaltyOlyan főételeket gyűjtöttünk össze nektek, melyekért tudjuk, hogy rajongtok, de akár két étkezésre elegendő adagot is gond nélkül összehozhattok, ráadásul naaaagyon krémesek.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...