Mit főzzek ma? Tojáskrémleves, öt hozzávalós parmezános csirke és lengyel...
Olyan csinos, házias, kreatív és laktató menüsort raktunk ma össze nektek, reméljük, megihlet titeket valamelyik recept!
NosaltyOlyan csinos, házias, kreatív és laktató menüsort raktunk ma össze nektek, reméljük, megihlet titeket valamelyik recept!
NosaltyAz amerikaiak megtarthatják maguknak a New York-i sajttortát, mi itt a zord Kelet-Európában inkább süssük meg a lengyelek fantasztikus süteményét, a sernik nevű túrótortát.
NosaltyNagy túrórajongó hírében állunk, szóval nem volt kérdés, hogy a napokban sütünk egy túrótortát is!
NosaltyMindannyian ettünk már fűrészpor állagú és ízű túrótortát cukrászdában, viszont otthon általában jobban sikerül. Ezzel a recepttel egészen tutira mehetsz.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...