Tippek, amelyekkel edzéssé változtathatjuk a takarítást
Köztudott tény, hogy a takarítás is égeti a kalóriákat – de hogyan hozhatjuk ki belőle a legtöbbet?
Szabó AnnaKöztudott tény, hogy a takarítás is égeti a kalóriákat – de hogyan hozhatjuk ki belőle a legtöbbet?
Szabó AnnaHa te is gyakran érzel éhséget – sokszor olyankor is, amikor nem lenne indokolt –, akkor érdemes képben lenned azzal, hogy mi minden válthatja ki ezt a reakciót.
Szabó AnnaEgy szakértő elárulta, mikre kell figyelni azért, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljünk az étteremben.
NosaltyA konyha felújítása nem kis vállalás sem az időnk, sem pedig a kiadásaink tekintetében. De olykor elég lehet néhány apró változtatás is ahhoz, hogy egészen új helyiséget varázsoljunk a főzésekhez!
Szabó AnnaA tavasz eljövetelével sajnos megkezdődik az allergiaszezon is. Szerencsére vannak olyan trükkök, melyekkel enyhítheted a tüneteidet.
NosaltyBemutatták a 2022-es év legtrendibb TikTok gasztrovideóit, amikben rengeteg különleges és szemkápráztató fogás szerepel, így is nem kérdés, hogy sok ötlettel gazdagodhatunk belőlük.
NosaltyTudatosítsuk magunkban: ha egy étteremben a kezünkbe vesszük az étlapot, és átlapozzuk, még nem késő felállni, és új helyet keresni. Avagy milyen jelek mutatnak arra, hogy az akár tetszetős, stílusos étterem nem minőségi konyhát visz?
NosaltyNem nagyon rajongtak a TikTokon a nő technikájáért, amivel angol teát készít.
NosaltyAz egykori színésznő végre kiélheti a kreativitását: most, hogy kiléptek a királyi családból, bátran berendezheti úgy az otthonát, ahogyan szeretné.
NosaltyÉrdemes a gyermekek immunrendszerét felkészíteni a különböző betegségekre most, hogy újra közösségbe járnak. És mégis mivel lehetne jobban, ha nem finom gyógyteákkal?
NosaltyAlaposan kitakarítani otthonunk minden egyes pontját nem könnyű és gyors feladat, ha viszont van valaki, akitől szívesen elfogadunk tutibiztos takarítási tippeket, az nem más, mint a szállodai szobalány vagy szobaasszony. Íme néhány praktika, melyet tőlük lestünk el.
Masszi- Rigó CsillaMa ünnepli 80. születésnapját a híres amerikai televíziós szakács és üzletasszony, Martha Stewart. Összegyűjtöttünk tőle 5 tippet és trükköt, amit nem tudtunk nem imádni az elmúlt évek során.
Masszi- Rigó CsillaItt a nyár, a grillezések és kerti partik időszaka, ugyanakkor a tikkasztó hőségé is. Hogy a hideg ételek ne melegedjenek fel a beszélgetés, sütögetés közben, vesd be ezt a szuperegyszerű trükköt!
Szász NóriAz elmúlt évtizedek során megannyi áruháznak sikerült saját trükköket kitalálnia annak érdekében, hogy a vásárlók még több pénzt költsenek el a bevásárláskor. Mi mindennel manipulálnak minket a boltok? Most kiderül!
Masszi- Rigó CsillaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...