3 ünnepi dekortrend, ami uralni fogja az idei szezont
A karácsonyi dekoráció elkészítésével nemcsak az otthonunk lesz mutatósabb, de rá is hangolódhatunk a közeledő ünnepre.
Szabó AnnaA karácsonyi dekoráció elkészítésével nemcsak az otthonunk lesz mutatósabb, de rá is hangolódhatunk a közeledő ünnepre.
Szabó AnnaSokaknak a karácsonyra való hangolódás és készülődés sokkal nagyobb örömmel jár, mint maga az ünnep. A jó illatú adventi sütögetések, a gondos ajándékcsomagolás, a lakás dekorálása na és persze a fenyőválasztás is mind szuper programok. És ha már megvan a fenyő, akkor lehessen benne minél tovább gyönyörködni! Ehhez adunk nektek most egy kis segítséget, milyen trendek uralkodnak majd 2023 karácsonyán a fenyődíszítés terén.
Balogh LillaMár minket is megcsapott a tavasz első fuvallata, ami azt is jelenti, hogy itt az ideje felvirágoztatni kiskertünket. Legyen az akár az erkély zöld oázisa, méretes kert vagy udvar a ház körül, de még az ablakpárkányon kialakított mini dzsungelre is ráfér egy kis felfrissülés. Mutatjuk az idei év régi-új trendjeit, amivel megszínesítheted a mindennapjaid.
NosaltyKétféle ember van: aki egyáltalán nem hisz a horoszkópban, és aki rendszeresen olvassa és szentírásként kezeli azt. Az utóbbi csoportba tartozóknak szól ez a cikk, amelyben eláruljuk, hogyan érdemes dekorálnod otthonodat a következő évben a csillagjegyed alapján.
NosaltyA 2022-es év az élelmiszertrendek terén is tartogatott izgalmakat – nézzük, mi minden kapott kiemelt figyelmet ebben az esztendőben!
NosaltyMint ahogy a divatban, úgy az ételekben is vannak különböző trendek – idén nyáron például ezt lesz menő főzni.
Stuth-Nagy NikiJanuár a vegán táplálkozás, azaz a Veganuár hónapja, de ez nem jelenti, hogy az év többi részében elfelejtenénk a növényi alapú étkezést, sőt! Egyre inkább meghatározóvá válik a mindennapokban. 2022-ben pedig ezekből fogjuk a legtöbbet enni a szakértők szerint!
Szász NóriAz elmúlt két év ugyan felforgatta a vendéglátóipart, de a gasztronómia fejlődését, változását ez sem állíthatta meg. Nézzük, milyen trendek fogják meghatározni a 2022-es évet.
Szász Nóri2020 minden szempontból egy szokatlan év volt, és bár bízunk benne, hogy hamarosan minden újra a régi lesz, elindult néhány olyan trend, ami a jövőben is maradni fog. Mutatjuk, mire számítanak a gasztronómia terén a szakemberek!
Szász NóriAz idei karácsony más lesz, mint a többi, ezt tudjuk. Felértékelődik a család szerepe, a középpontba az együtt töltött idő kerül. De milyen trendek adják a fő csapásirányt?
Németh OrsiA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...