török gasztronómia

„Úgy éreztem, hogy Budapestnek szüksége lenne egy olyan minőségi török...

Budapesten, a Zichy Jenő utcában készül a város egyik legautentikusabb török reggelije, melyet letisztult környezetben, zöldellő pálmafák és mesés festmények társaságában fogyaszthatnak el a vendégek. De nemcsak reggelit kínál a Lokum Brunch & Bistro, hanem török nagymamák hagyományos fogásait is. Ezekről az ínycsiklandozó ételekről és még sok más érdekességről mesélt nekünk Mehmet Bener, a Lokum Brunch & Bistro tulajdonosa.

Dimashky-Korompai Tímea

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...