12 ínycsiklandozó saláta, ami felér egy vitaminbombával
Ezekkel a fenséges salátákkal biztosan jól indul a heted!
NosaltyEzekkel a fenséges salátákkal biztosan jól indul a heted!
NosaltyNéha jól esik egy finom, könnyed saláta. Mutatjuk, idén melyeket készítettétek el a legszívesebben.
NosaltyHa van egy tonhalkonzerved otthon a spájzban, meg is vagy két főre: lehet belőle tészta, saláta, pizza, calzone, tortilla, gnocchi, gombóc, sós csiga, de akár kimchi is!
NosaltyA tonhalsalátákat számtalan módon lehet variálni, legjobb tulajdonságuk pedig, hogy igencsak laktatóak tudnak lenni a nyári melegben.
NosaltyA tonhalkonzerv megosztó, de tagadhatatlanul sokszínű alapanyag, amellyel sok gyors receptet elkészíthetünk. Nézzük, melyek ezek, tényleg van itt minden!
Lakos BenedekMajonézes, sokzöldséges, céklás, franciás, uborkás, diós, lencsés, tonhalas. Egy a közös mindben: alma is kerül beléjük!
NosaltyTonhalsalátát készíteni nem nagy ördöngösség, néhány plusz alapanyaggal kiegészítve azonban tényleg világszínvonalú reggelit vagy vacsorát tudunk készíteni. Most Martha Stewart receptjét hoztam el nektek, aminek a hal mellett az alma, a bazsalikom és a zeller is főszereplője lesz.
Hering AndrásA Tonhalfutár jóvoltából hat teljesen különböző ízvilágú tonhalsalátát kóstolhattunk meg. Nézzétek meg, melyik lett az abszolút kedvenc, aztán kóstoljátok meg, és Ti is válasszátok ki a sajátotokat! (x)
HirdetésTonhalsaláta: gyorsan összedobható, finom, és még kalóriában sem sok. Ha nem akarsz ma sokat bajlódni az ebédeddel, akkor ezek a salátareceptek tökéletesek számodra.
NosaltyFelfrissít, tele van zöldséggel, fehérjével, ennek ellenére nincs benne sok kalória. Na mi lehet az? Hát persze, hogy a tonhalsalátára gondoltunk!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...