Mit főzzek ma? Gyors tésztás csirkeleves, finomfőzelék és lekváros-túrós zsömle...
A mai három fogás nem túl drága, nem bonyolult, de imádni való: gyors csirkeleves, retró finomfőzelék és töltött túrós zsömle vár.
NosaltyA mai három fogás nem túl drága, nem bonyolult, de imádni való: gyors csirkeleves, retró finomfőzelék és töltött túrós zsömle vár.
NosaltyHa valami édeset készítenénk a gyereknek (vagy magunknak) uzsira, és picit nosztalgikusra vennénk a figurát, innen válasszunk! Főszerepben a lekvár.
NosaltyTöltött zsömle, prósza, sportszelet, kevert, almás fordított, gofri? Egészen olcsón is kihozhatjuk az édességeket, ha cukorra vágyunk.
NosaltyNem kellenek különleges (és drága) alapanyagok ahhoz, hogy kívánatos, ínycsiklandó desszerteket alkossunk. Megtehetjük ezt a legegyszerűbb péksüteményekkel is: zsemlével és kiflivel. Klasszikus finomságok ezek.
NosaltyNincs kedved sokat lacafacázni vele, de nagyon ennél egy kis édeset? Ehhez a recepthez nem kell túl sok hozzávaló, sőt, ezek legtöbbje már a konyhádban várja, hogy felhasználd!
GrétiNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyMost sok helyen olcsóbb az áfonya, csapj le rá, és tedd tortába: ha közeleg egy családi szülinap, ha nem, mindenképp sikere lesz, és imádni fogja, aki kóstolja!
NosaltyMa egy meleg, ázsiai stílusú csirkelevessel indíthatjuk a napot, majd egy köret következik, ami főételként is megállja a helyét, sütőtökből, továbbá egy sós, káposztás csiga is várat magára.
Ma olyan csirkemellrecepteket vonultatunk fel nektek, melyek kivétel nélkül mind puha bundát kaptak.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.