10 csini csirkecsík, ami sok szafttal és zöldséggel csábít
Aprítsuk pici darabokra a csirkénket, lehet csík vagy kocka, és menjen hozzá sok-sok zöldség, szaft, és természetesen a kedvenc köretünk! Gyors ebédtippek nektek:
NosaltyAprítsuk pici darabokra a csirkénket, lehet csík vagy kocka, és menjen hozzá sok-sok zöldség, szaft, és természetesen a kedvenc köretünk! Gyors ebédtippek nektek:
NosaltyHentestokány ebédre? Csicseriragu vacsorára? Olyan szaftos receptek következnek, hogy szem nem marad szárazon, has pedig üresen.
NosaltyAkár egy egész hétig is ehetnénk tokányt, és nem tudnánk ráunni – ha már egyszer ilyen sokféle van, ami közül választani lehet. Tessék körülnézni, itt biztos mindenki talál majd magának szimpatikus ebédet.
NosaltyA mai nap teleesszük magunkat: selymes tojáskrémleves kerül az asztalra, melyet békebeli hentes tokány követ sok-sok tarhonyával, a desszert pedig őszies gesztenyeszív lesz.
NosaltyA tokányos ételekben az a legjobb, hogy a köretet is körbeölelik szaftjukkal, így szinte képtelenség nekik ellenállni.
NosaltyNem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi időről időre csillapíthatatlan vágyat érzünk, hogy megfőzzünk egy szaftban tocsogó, igazi húsos-zöldséges-tejfölös magyaros tokányt. A köretkedvencekről természetesen megoszlanak a vélemények, mi a csigatésztát illetve galuskát favorizálók csoportjába tartozunk. Ezúttal gombával és borjúval operáltunk, a végeredmény pedig pompás lett.
NosaltyA tokánynak megannyi különböző verziója létezik, mi most így a nyár elején a temesvári változatot hoztuk el nektek, ami hozza a megszokott köményes-paprikás-tejfölös szaftot és omlós sertéshúst, majd kiegészül a zsenge zöldbabbal.
NosaltyTeljesen mindegy, melyik változat mellett teszed le a voksod, garantáltan nem csalódsz majd.
NosaltyLaktató, könnyen elkészíthető, szaftos, és mindenki szereti. A különböző tokányokat kicsik és nagyon is egyaránt szívesen fogyasztják, éppen ezért gyűjtöttünk össze néhány receptet, melyek között mindenki megtalálja a kedvencét.
NosaltyImádjuk a tokányok apró, omlós húsfalatkáit, a sűrű szaftot, a magyaros ízeket, és hozzá a kedvenc köretünket: ki tésztával, ki nokedlivel, ki rizzsel, ki bulgurral vagy quinoával falná.
NosaltyVan-e jobb, mint egy nagyon szaftos, sokmártásos, gazdag ízvilágú húsétel a hétköznapokon? Készíts óriás adagot, hogy holnapra is maradjon!
NosaltyBorsos, tojásos vagy kapros, egy jó tokánynak nincsen párja. A csirkétől a sertésen át a cukkinisig, mutatjuk a kedvenceinket!
NosaltyUborkával, szalonnával, zöldborsóval, tejföllel, kapros galuskával, párolt rizzsel vagy sült krumplival...imádjuk a tokányokat, mert annyiféleképpen variálhatók, laktatóak, és több napra is megfőzheted bármelyiket előre!
NosaltyA magyaros fogások felé vesszük ma az irányt, ebben a nyákos-hideg-esős télben szuper lesz, készüljetek!
NosaltyMost kiderül, hogy lesz-e bármi változás vagy korlátozás az árrésstop miatt az Aldinál.
NosaltyManapság igen nagy körültekintéssel kell vásárolni, ha szeretnénk a legegészségesebben étkezni. Arra sincs mindig idő, hogy a címkét bogarásszuk, milyen adalékanyagok vannak az adott termékben. Íme, 4 olyan élelmiszer, aminél rá se kell nézni az összetevők listájára ahogy, hogy tudd, jobb, ha nem rakod a kosaradba.
NosaltyA hétvégén már majszolhatod is a kanapén kuckózva, kiskanállal.
NosaltyA levesünkbe tej nem kerül, a főételünkbe hús, a sütinkbe pedig liszt, de nagyon finom lesz minden, higgyetek nekünk!
Nem, nem a sütési metódussal van feltétlen a gond, hanem már a húselőkészítéssel. Felejtsd el a nyers csirkemell apró csíkokra vágását, ha félsz, hogy kiszárad a hús, hagyd nagyobb darabban!
Ha szeretnél olcsó, mégis minőségi késeket a konyhádba, akkor érdemes lecsapnod erre az akcióra!
A kedvenc német netes receptes oldalamon találtam ezt a receptet, amit egy osztrák hölgy tett fel. Olyan igazi, téli, laktató tésztaétel. Hogy miért vadász a címe? Mert így ...
Túróval töltött palacsinták, vaníliás öntettel meglocsolva, és sütőben jól összesütve.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!