10 csini csirkecsík, ami sok szafttal és zöldséggel csábít
Aprítsuk pici darabokra a csirkénket, lehet csík vagy kocka, és menjen hozzá sok-sok zöldség, szaft, és természetesen a kedvenc köretünk! Gyors ebédtippek nektek:
NosaltyAprítsuk pici darabokra a csirkénket, lehet csík vagy kocka, és menjen hozzá sok-sok zöldség, szaft, és természetesen a kedvenc köretünk! Gyors ebédtippek nektek:
NosaltyHentestokány ebédre? Csicseriragu vacsorára? Olyan szaftos receptek következnek, hogy szem nem marad szárazon, has pedig üresen.
NosaltyAkár egy egész hétig is ehetnénk tokányt, és nem tudnánk ráunni – ha már egyszer ilyen sokféle van, ami közül választani lehet. Tessék körülnézni, itt biztos mindenki talál majd magának szimpatikus ebédet.
NosaltyA mai nap teleesszük magunkat: selymes tojáskrémleves kerül az asztalra, melyet békebeli hentes tokány követ sok-sok tarhonyával, a desszert pedig őszies gesztenyeszív lesz.
NosaltyA tokányos ételekben az a legjobb, hogy a köretet is körbeölelik szaftjukkal, így szinte képtelenség nekik ellenállni.
NosaltyNem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi időről időre csillapíthatatlan vágyat érzünk, hogy megfőzzünk egy szaftban tocsogó, igazi húsos-zöldséges-tejfölös magyaros tokányt. A köretkedvencekről természetesen megoszlanak a vélemények, mi a csigatésztát illetve galuskát favorizálók csoportjába tartozunk. Ezúttal gombával és borjúval operáltunk, a végeredmény pedig pompás lett.
NosaltyA tokánynak megannyi különböző verziója létezik, mi most így a nyár elején a temesvári változatot hoztuk el nektek, ami hozza a megszokott köményes-paprikás-tejfölös szaftot és omlós sertéshúst, majd kiegészül a zsenge zöldbabbal.
NosaltyTeljesen mindegy, melyik változat mellett teszed le a voksod, garantáltan nem csalódsz majd.
NosaltyLaktató, könnyen elkészíthető, szaftos, és mindenki szereti. A különböző tokányokat kicsik és nagyon is egyaránt szívesen fogyasztják, éppen ezért gyűjtöttünk össze néhány receptet, melyek között mindenki megtalálja a kedvencét.
NosaltyImádjuk a tokányok apró, omlós húsfalatkáit, a sűrű szaftot, a magyaros ízeket, és hozzá a kedvenc köretünket: ki tésztával, ki nokedlivel, ki rizzsel, ki bulgurral vagy quinoával falná.
NosaltyVan-e jobb, mint egy nagyon szaftos, sokmártásos, gazdag ízvilágú húsétel a hétköznapokon? Készíts óriás adagot, hogy holnapra is maradjon!
NosaltyBorsos, tojásos vagy kapros, egy jó tokánynak nincsen párja. A csirkétől a sertésen át a cukkinisig, mutatjuk a kedvenceinket!
NosaltyUborkával, szalonnával, zöldborsóval, tejföllel, kapros galuskával, párolt rizzsel vagy sült krumplival...imádjuk a tokányokat, mert annyiféleképpen variálhatók, laktatóak, és több napra is megfőzheted bármelyiket előre!
NosaltyA magyaros fogások felé vesszük ma az irányt, ebben a nyákos-hideg-esős télben szuper lesz, készüljetek!
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...