Te tudod, mennyi ideig kell gyúrni a friss házi tésztát?
Ha eddig nem voltál benne biztos, mennyi ideig tartó gyúrásra kell készülnöd, ha tésztakészítésre adod a fejed, akkor most eláruljuk neked!
Szász NóriHa eddig nem voltál benne biztos, mennyi ideig tartó gyúrásra kell készülnöd, ha tésztakészítésre adod a fejed, akkor most eláruljuk neked!
Szász NóriSajttal támadunk, és minden tésztafélére rászórjuk, amit csak érünk!
NosaltyA virsli egy igazi aduász a konyhában, hiszen gyorsan elkészül, és rengeteg ételünket feldobhatja. Vegyük végig, milyen fogásokban mutat jól ez a húsos rudacska!
HirdetésJönnek a hűvösebb esték, nagyon jólesik vacsorára egy gyorsan elkészíthető, selymesen szószos tésztaétel, ami megmelenget. Lássuk az őszi szaftos tésztákat!
NosaltyAnnyira kedvező áron lehet hozzájutni a tésztához külföldön, hogy szinte alig hiszünk a szemünknek.
NosaltyA drágulás annak ellenére is folytatódott, hogy az említett élelmiszer előállításához használt búza ára jelentősen csökkent.
NosaltyMájus 11-én tartják az ülést, melyen megvitatják a tésztadrágulás problémáit.
NosaltyKi ne szeretne ebédre vagy vacsorára egy gyors, laktató tésztaételt, ami ráadásul selymesen krémes, és még ropogós szalonna is kerül bele?
NosaltyBár nem beszélünk hatalmas fogyásról, három hét alatt ez is szép eredmény, különösen, ha azt nézzük, hogy tésztát evett közben.
NosaltyGyors, színes és szemet gyönyörködtető tészta ételekkel készültünk, amik ebédként és vacsoraként is megállják a helyüket.
NosaltyAz elképesztően nagy árkülönbséget természetesen több tényező is befolyásolja, de sajnos ez nem vigasztalja majd a fogyasztókat.
NosaltyGyorsak, mennyeien selymesek a szósztól, és percek alatt behabzsoljuk őket. Jöjjenek a fenséges tésztás receptek, amik biztosan feldobják a napodat!
NosaltyAz újabb áremelkedés a legalapvetőbb élelmiszereinket is érinti.
NosaltyA makaróni egy közkedvelt tésztafélénk, gyakran szeretjük például sűrű paradicsomszósszal keverni, de igazából bármilyen mártásban odavagyunk érte.
NosaltyNyolc éves kihagyás után újraalakul és visszatér Magyarországra a Gault&Millau étteremkalauz. Harmath Csaba gasztronómiai szakértő vezetésével megindul az éttermek tesztelése, amelynek 2025-re egy bemutató kiadvány lesz majd a végeredménye.
NosaltyŐsszel amúgy is sűrűbben nyúlunk az illusztris lilakáposztáért, bár a legtöbbször köretet készítünk belőle ünnepi húsokhoz, egyéb főételekhez. Az alábbi receptekkel főszerepben tetszeleghet, adjunk neki egy esélyt!
NosaltyA mai menü elég tartalmas fogásokból áll, így akár azt is el tudjuk képzelni, hogy a süteményt csak uzsonnára fagyasztod majd el.
NosaltyUgyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
Zöldségek több formában is kerülnek ma az ebédlőasztalra: először a minestronét pakoljuk tele velük, majd a főételként szolgáló fasírtba is teszünk belőlük bőven. Az édes zárásról pedig egy áfonyás sportszelet gondoskodik.
Nem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...