tenger gyümölcsei

5 isteni hely Zadarban, ha megéheztek a horvát nyaraláson

A külföldi nyaralások velejárója, hogy még indulás előtt döntünk, a pénztárcánk szerint: magunk főzünk majd, vagy inkább a helyi éttermekre, büfékre, vendéglőkre bízzuk magunkat. Mi most az utóbbi szemmel vizsgáljuk a horvát Zadar városát. Hová térjünk be ebédelni? Az egész napos gyümölcsevés után merre érdemes egy laktató, ízletes vacsorát elkölteni?

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...