Mit főzzek ma? Tortellinis minestrone, eredeti Cézár-saláta és vaníliás tejpite...
A mai menü olaszosra sikerült, de mi ezt cseppet sem bánjuk...reméljük, ti sem!
NosaltyA mai menü olaszosra sikerült, de mi ezt cseppet sem bánjuk...reméljük, ti sem!
NosaltyEgy ízig-vérig őszies gombakrémleves, ötletes fetás csirke és vaníliás tejpite a mai menü.
NosaltyA mai menü igazán melengető fogásokból áll, melyek tökéletesen illenek ehhez az őszi időhöz.
NosaltyEgész gyümölcsökkel, mártással vagy lekvárral, a tejpiték mindenhogyan finomak! Hoztunk pár receptet, ezeket pikk-pakk, akár fél óra alatt elkészítheted!
NosaltyBanánkenyér, tejpite, gyümölcskenyér, mind olyan kiváló sütemények, amelyekből bőven jóllaknak a barátok és a család is.
NosaltyHa finom édességre vágytok, de nem akartok órákat a konyhában álldogálni, a clafoutis vagy más néven tejpite a ti receptetek! Alig néhány alapanyagra van csak szükség hozzá, ugyanakkor számos verzióban elkészíthetitek - el is áruljuk, hogy hogyan, na meg hogy mikre érdemes odafigyelni.
Rosanics PetraHa már betáraztál eperből, és szívesen készítenél belőle egy finom süteményt, ajánlunk pár egyszerű, de nagyon finom pitét, ami biztosan óriási sikert arat majd.
NosaltyA hetet könnyed, húsmentes fogásokkal nyitjuk, lesz itt többféle gomba, karfiol, vanília és eper is.
NosaltyKönnyű, édes, könnyen variálható desszertre vágytok? Íme a legjobb tejpiték! Lekvárral, vaníliával, gyümölccsel, mindennel mennyei!
NosaltyA vanília elegáns aromája utánozhatatlan, használjuk bátran süteményekben, és ha tehetjük, engedjük meg magunknak néha-néha az eredeti vaníliarudat, mert páratlan élményt nyújt!
NosaltyHa szeretitek ezt a remegősen krémes, könnyed édességet, és az eperért is odáig vagytok, akkor nincs is más dolgotok, mint kattintani, de izibe'! (x)
HirdetésA mai három fogás után sem maradsz éhes, a csicsóka eleve nagyon kiadós alapanyag, a csirkecombok zöldségekkel sütve viszont ellensúlyozzák a teltségérzetet. És még édességet is hoztunk!
NosaltyEzekben az egyszerű, kevés hozzávalós finomságokban az a jó, hogy bármikor összeállíthatod őket, mégis biztosan imádni fogja mindenki!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...