12 tejfölös sütemény, melyet imádtok majd
Azt gondoltad ebből a tejtermékből, csak sós dolgokat lehet készíteni? Próbáld ki valamelyik tejfölös süteményünket! Odaleszel érte.
NosaltyAzt gondoltad ebből a tejtermékből, csak sós dolgokat lehet készíteni? Próbáld ki valamelyik tejfölös süteményünket! Odaleszel érte.
NosaltyPróbáld ki ezeket az extra omlós, édes süteményeket, amik ínycsiklandozó töltelékükkel tökéletesek lesznek uzsonnára!
NosaltyBizony, a süteménybe is kerülhet tejföl! Rendkívül finom édességeket hoztunk most nektek.
NosaltyTöbb hozzávalóval is puhábbá tehetjük a süteményeink tésztáját, azonban a tejföl ezek közül egy kiváló példa. Egyszerre ad karakteres ízt és lágy állagot, és a legegyszerűbb kevert piskótákban is helyet kaphat. Tejfölös sütemények, gyertek!
NosaltyA tejföl az egyik legjobb alapanyag, hiszen nemcsak sós főételeket és leveseket dob fel, de sütemények egyik fő hozzávalójaként is kiváló. A tejfölös sütik mindig puhák, sosem túl édesek, ráadásul általában elkészíteni is könnyebb őket.
NosaltyHarapnivaló édes süteményeket kínálunk. Ezúttal a trükk az extra omlós, selymes tésztához a tejföl, amit mindegyikbe belerejtettünk!
NosaltyEgy pohár tejföl csodákra képes, süteményekben például azért szeretjük, mert garantáltan puha lesz tőle a tészta. Ezeket a recepteket érdemes kipróbálni!
NosaltyA tejföllel készült süteményekben van valami utánozhatatlan. Imádjuk őket, egytől egyig!
NosaltyTejföllel minden jobb, ez egy axióma, és erről nincs vita – aki mást mond, az vagy hazudik, vagy laktózérzékeny. Most a sütik tésztáját tettük omlósabbá pár kanál tejföllel.
NosaltyEzek a mennyei sütemények még puhábbak és omlósabbak attól, hogy tejföl kerül a receptbe. Próbáljátok ki a csokis, almás és mindenféle más csodákat.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...