10 forró és tartalmas krumplis leves a hűvös napokra
Csodásan gazdag levesek, melyek mindegy, milyen névre hallgatnak, az köti össze őket, hogy kerül beléjük egy laktató, és mindenki által imádott alapanyag: krumpli.
NosaltyCsodásan gazdag levesek, melyek mindegy, milyen névre hallgatnak, az köti össze őket, hogy kerül beléjük egy laktató, és mindenki által imádott alapanyag: krumpli.
NosaltyA gazdag, sűrű magyaros levesek azok, amelyekből sosem lesz elegünk. Maradjon meg a régi, klasszikus receptúra, nem mindenen kell változtatni! Receptvideókkal segítünk!
NosaltyA krumplival az a szerencsénk, hogy nem vészesen drága, mellette viszont jól lehet vele lakni. Ez a két dolog ötvözhető az alábbi levesekben, amelyek olcsó ebédet jelentenek az egész családnak.
NosaltyTejföl meg krumpli. Van-e nagyobb kedvenc ennél a két alapanyagnál a magyar konyhákban? Nem nagyon!
NosaltyNem hagyunk éhesen titeket ma sem, csodás tejfölös krumplileves, majd egy laktató töltött csirkecomb, végezetül puha kis finomságok érkeznek túrófánkok képében.
NosaltyA mai menüben sem fogtok csalódni: forró tál krumplileves kolbásszal, egy izgalmas csőben sült gomba és egy feledhetetlen almás pite vár.
NosaltyAdunk egy pofont a fogyókúrának, mára pedig egy nagyon laktató menüt ajánlunk, amire garantáltan nem lehet nemet mondani.
NosaltyGyors és egyszerű, mégis ízletes és laktató levesre vágysz? Akkor jó helyen jársz, mert ezek a krumplilevesek mennyeiek, ráadásul egyik sem ugyanolyan, így bátran válogathatsz közülük kedved szerint!
NosaltyA levesek sok mindenből nyerhetik gazdagságukat, de a legtöbbször mégis a tejföl az az alapanyag, ami ezért felelős. A listában most csupa ilyen étel szerepel, nehéz lesz dönteni, hiszen az egyik finomabb, mint a másik.
NosaltyLélekmelengető finomságokkal rukkolunk elő csütörtökön. A menü ezúttal tejfölös krumplileves, lencsefőzelék és gömbölyded szilvás gombóc.
NosaltyKedden sem hagyunk megéhezni titeket! No de mi érkezik? Lássuk: tejfölös kolbászos krumplileves, citromos csirke-tabbouleh és még egy fincsi csokis-diós gundel palacsinta is.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...