9 szaftos tészta, melyet a tejföl tesz selymessé
Egy jó szaftos tészta megmelengeti a testet és a lelket is. Ezúttal a tejföl segít majd abban, hogy jó, selymes szószt kapj.
NosaltyEgy jó szaftos tészta megmelengeti a testet és a lelket is. Ezúttal a tejföl segít majd abban, hogy jó, selymes szószt kapj.
NosaltyEgy tál minden finomsággal megrakott húsos vagy éppen roskadásig zöldséges levestől mindenki jól fog lakni a családi ebéden. Mutatjuk személyes kedvenceinket:
NosaltyTejföltől krémes főzelékeket kínálunk nektek, melyek laktató, ízletes, tavaszra is tökéletes fogások lesznek.
NosaltyA tartalmas leveseknek, melyek akár egy teljes étkezést is lefednek, nem tudunk ellenállni, főleg ha egy kevés tejföl is kerül beléjük. Ezek még talán a pénztárcánknak is megfelelnek.
NosaltyBizony, a süteménybe is kerülhet tejföl! Rendkívül finom édességeket hoztunk most nektek.
NosaltyA csirkepaprikás az egyik legismertebb magyaros ételünk, melyet gyakran összekevernek a csirkepörkölttel, abba azonban nem kerül tejföl. De hogyan készül a tökéletes verzió? Erre keressük most a választ!
NosaltyHa éppen akciós, van, hogy rászánjuk magunkat egy nagyobb pohár tejföl vagy joghurt megvételére. Persze nem mindig fogy el egyszerre: most nézzük meg a Napi Tipp keretében, meddig (és hogyan) maradhat a hűtőben.
Lakos BenedekTöbb hozzávalóval is puhábbá tehetjük a süteményeink tésztáját, azonban a tejföl ezek közül egy kiváló példa. Egyszerre ad karakteres ízt és lágy állagot, és a legegyszerűbb kevert piskótákban is helyet kaphat. Tejfölös sütemények, gyertek!
NosaltySokak szerint szentségtörés tejfölös tésztát készíteni. Nos, akik ezt állítják, vélhetőleg nem kóstolták a következő 9 tészta bármelyikét!
NosaltyTejfölt magában és húsos, szaftos ételekben is egyaránt szeretjük, így most olyan ételeket hoztunk, amelyeket már egy doboznyi krémes finomság is képes feldobni.
NosaltyEgy jó tartalmas levest télen-nyáron jó falatozni. Jöjjenek most azok a változatok, melyeket egy kis tejföl tesz teljessé.
NosaltyLangalló, kenyérlángos, tökipompos: hol van itt az igazság? Nos, mivel nem egy gasztroirodalmi vagy ételelnevezési magazin vagyunk, nálunk az igazság mindig a receptben rejlik. Hoztunk is egy elég ütőset.
NosaltyKönnyed, hűs, édes, krémes, és nem kell hozzá sem a sütőt, sem pedig a főzőlapot bekapcsolni – talán ezekkel lehetne jellemezni az édes krémeket, melyek garantáltan elvarázsolnak mindenkit, különösen nyáron.
NosaltyA sajt és a tejföl a konyha két nagyágyúja, ezért érdemes őket minél több receptben összeereszteni. Akár egy egyszerű, szerény tésztát is istenivé tesznek, és még sok minden mást is. Jöjjenek a receptek!
NosaltyIgazi ínyencség ez a vega tatár, amit beilleszthetsz a karácsonyi menübe, ha húsmentes, felvágós előételt szeretnél tálalni.
GrétiA szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.
Kormos LiliMegettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Szász NóriA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...