Nem győzi fogadni a vendégeket a vegánokat kitiltó étterem
Egészen hihetetlenül reagáltak a vendégek arra, hogy a sztárséf kitiltotta a vegánokat az étteremből.
NosaltyEgészen hihetetlenül reagáltak a vendégek arra, hogy a sztárséf kitiltotta a vegánokat az étteremből.
NosaltyA híres sztárséf és felesége ismét örök hűséget fogadott egymásnak.
NosaltyHa arról van szó, Rácz Jenő dicsér, de ha a versenyzőket ráncba kell szedni, akkor is felveszi a kesztyűt. Ilyen volt a Konyhafőnök kezdetén.
NosaltyA sztárséf Instagrammon mutatta meg új irodáját, a képről pedig az is kiderült, milyen emlékek kerültek fel a falra.
NosaltySárközi Ákos cseppet sem finomkodott versenyzőjével a Konyhafőnök tegnapi adásában.
NosaltyRácz Jenő nagyon aranyos fotót osztott meg kislányával, melyen éppen a Konyhafőnök VIP adását nézik közösen.
NosaltyNovember 8-án nem kisebb séf tartja születésnapját, mint a szókimondó, kívülről keménynek tűnő, mégis úgy hírlik, vajszívű Gordon Ramsay. Tiszteletére legjobb vagy éppen legérdekesebb konyhai tanácsaiból, trükkjeiből szemezgettünk.
NosaltyMúlt és jelen tökéletes harmóniában egyesül a főváros legújabb ékkövében. Matild Café & Cabaret néven tér vissza Budapest társasági és kulturális színterére. A gasztronómiai koncepcióért a világhírű séf, Wolfgang Puck felel.
NosaltyBár a New York Palota Salon nevű étterme sajnos bezárt a pandémia miatt, Wolf András hamarosan egy újszerű fine dining koncepcióval tér vissza Budapest egyik legkülönlegesebb helyére.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...