7 szokatlan mód, hogy színt vigyél a konyhádba
Íme néhány gyönyörű és különleges módja annak, hogy anélkül felfrissíthessük fel a konyhánkat, hogy bevállalnánk egy teljes felújítást.
Mucsi BlankaÍme néhány gyönyörű és különleges módja annak, hogy anélkül felfrissíthessük fel a konyhánkat, hogy bevállalnánk egy teljes felújítást.
Mucsi BlankaLakberendezési trendek ide vagy oda, ha te divattól függetlenül szereted a színeket a lakásban, azon belül is a konyhában, akkor ne habozz! Képzeld azt, hogy a konyha felületei üres festővászonként állnak előtted, és várják, hogy kiszínezd őket.
Brecz JuditMi mással kezdenénk az évet, mint ezekhez hasonló egészségtudatos, könnyedén laktató receptekkel?
NosaltyA mezei barnalencse, de még a pici vöröslencse is igényli a főzést, előbbi pedig a nem kevés áztatást is, hogy ehetően puha végeredményt kapjunk, mely lehetőség szerint a gazdagságot is meghozza. De van gyorsabb lencsés megoldás!
NosaltyCikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most a januári receptek listája következik, csupa húsmentes fogással. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!
NosaltyNem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
Télen különösen jólesik a forró tea bármely fajtája, azonban, ha eddig filtereset használtál, akkor ezentúl lehet, hogy másképp lesz. Egy új kutatás szerint ugyanis rengeteg káros anyag juthat szervezetünkbe egy-egy filteres teát kortyolva.
Borsodi község rejti azt a gyógyító termálvizet, amely fürdő- vagy ivókúrára is alkalmas, és ekcéma, székrekedés vagy akár gyomorhurut ellen is bevethető.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!