Ha vettél ilyen olajat, ne használd fel!
A forgalmazó túl magas ásványiolaj-tartalma miatt hívta vissza termékét.
NosaltyA forgalmazó túl magas ásványiolaj-tartalma miatt hívta vissza termékét.
NosaltyAz egészséges főzés az olajnál kezdődik, és nem is választhatnál jobb olajat a szíved egészségéért, mint a szezámolaj.
Szász NóriAz étolaj olyannyira alapvető élelmiszer a konyhában, hogy általában meg is feledkezünk arról, milyen sokféle más zsiradékkal tudunk még sütni és főzni. Ha szeretnénk kicsit változatosabban étkezni, érdemes az olajokat is variálni, attól függően, hogy épp milyen típusú ételt készítünk.
Szekeres DóraKetchup, mustár, majonéz, pipa. De mi a helyzet a többi boltban kapható szósszal, amiktől ízesebb, teltebb, savanykásabb, izgalmasabb lesz az étel? Megmutatjuk a favoritokat!
Pákozdi NóraA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...