Miért van jobb íze a gyümölcsnek, ha felvágjuk?
Napi Tippünkben eláruljuk, hogy miért érdemes ráfordítanod az időt, és felvágnod a gyümölcsöt, mielőtt megennéd.
Szász NóriNapi Tippünkben eláruljuk, hogy miért érdemes ráfordítanod az időt, és felvágnod a gyümölcsöt, mielőtt megennéd.
Szász NóriA görögdinnye egyet jelent a nyárral, a szomjoltással és az egészséges nasizással. Az egyetlen kényes dolog, ami a dinnyeevéssel jár, az a felvágása… A mindenhol lecsurgó ragacsos lé gondolata elveheti az ember kedvét, hogy a piacról hazacipelt, amúgy sem pehelysúlyú gyümölcsöt felszeletelje. Most Napi Tippünkben fedjük fel, mi az a módszer, ami a dinnye felvágásához is meghozza a kedved!
Balogh LillaNapi Tippünkben bemutatjuk a káposzta felvágásának 2 legalapvetőbb módját.
Szász NóriCsak random felszeletelni a répát? Na azt már nem! Napi Tippünkben összeszedtük a 4 legalapvetőbb répaszeletelési technikát, hogy ne csak az ételeid ízével, de a megjelenésével is elkápráztass mindenkit.
Szász NóriÖsszedobnál egy gyors salátát, és szeretnél minél hamarabb túlesni a zöldségek feldarabolásán? Napi tippünk segítségével 10 másodperc alatt végezhetsz az uborkaaprítással!
NosaltyA következő tortaszeletelési módszer sokakat meglephet, napi tippünk azonban azért is zseniális, mert így minden vendég duplán kaphat a tortából.
NosaltyHa azt gondoltad, hogy a zöldséghámozót csak hámozásra lehet használni, akkor ez a videó bebizonyítja, hogy ennél bizony több rejlik ebben a konyhai eszközben!
Szász NóriPersze egy fahéjas csiga mindenhogy nagyon finom, de mégis mennyivel boldogabb az ember, amikor tökéletesen kerek péksüteményeket képes alkotni, akár otthon is. Ehhez pedig nem kell semmilyen speciális eszköz, csak egy hétköznapi hős.
Lakos BenedekEgy tál saláta sok minden lehet: egészséges köret, unalmas és szomorú levelek gyülekezete vagy izgalmas, meglepő és sokszínű zöldséghalmaz is. Ha jobban hangzik a legutolsó verzió, akkor fogadjuk meg a lenti tanácsokat.
Lakos BenedekAz egyik legalapvetőbb konyhai művelet, amihez most egy profi szakács tippjeit hoztuk el. A következő trükkökkel rengeteg időt spórolhatsz az alapanyagok felvágásakor.
Szász NóriFiókodban ott lapulnak a legalapvetőbb kések, de nem tudod, hogyan bővíthetnéd a készletet? Ha megérett a gondolat rá, akkor ez itt a te cikked, segítünk a választásban. (x)
HirdetésIndul a paradicsom szezonja, ezzel együtt visszatér a felvágásukkal járó idegesség is. Hogy elkerüljük az összenyomott, szétesett szeleteket, fontoljuk meg a lenti tanácsokat.
Lakos BenedekAz édesanyák mindig a legjobbat érdemlik, május első vasárnapján pedig mivel is ünnepelhetnénk meg őket, ha nem egy szívből jövő, gondosan elkészített reggelivel? (x)
HirdetésA konyhai késekkel bánni nem könnyű, olykor azonban mindenkire ráfér egy kis újítás a főzés terén. Szeretnéd úgy szeletelni a zöldségeket, mint egy profi? Megmutatjuk a legismertebb technikákat, melyeket minden séf ismer!
Masszi- Rigó CsillaKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...