8 szaftos vadas, melytől teljesen bevadulsz
Ha jól készítjük el a vadast, akkor a gyerekek sem tudnak ellenállni neki. Valljuk be, ezek egyáltalán nem hasonlítanak a menzás változatra.
NosaltyHa jól készítjük el a vadast, akkor a gyerekek sem tudnak ellenállni neki. Valljuk be, ezek egyáltalán nem hasonlítanak a menzás változatra.
NosaltyA gazdag szaftok képesek mindenkit levenni a lábáról, nem csoda hát, ha ennyire odavagyunk ezekért az ételekért. A fűszeresek, a csípősek, a paradicsomosak, és az összes többi jöhet mind, szépen, sorban.
NosaltyA pörkölt egy igazán fenséges étel, mely szinte magától elkészül. A köreteket is remekül lehet variálni hozzá, így a kicsit macerásabb nokedlitől kezdve az egyszerű tésztán át, bármivel tálalhatod.
NosaltyA tokányos ételekben az a legjobb, hogy a köretet is körbeölelik szaftjukkal, így szinte képtelenség nekik ellenállni.
NosaltyBármennyire is meleg van, néha megéri bekapcsolni a sütőt, például a jó szaftos rakott húsért.
NosaltyA tejszínes-húsos fogásokban az a legjobb, hogy kiválóan laktatnak, és plusz élményt ad, hogy a szaft a köretet is körbeöleli.
NosaltyA tejfölös finomságokra nehéz nemet mondani, hiszen szaftosságukkal, mindenkit elvarázsolnak.
NosaltyCsirkemellet JÓL készíteni nem a legkönnyebb dolog a világon, hiszen seperc alatt kiszáradhat. Ha azonban követed a tanácsainkat, garantáltan nem fogsz csalódni, hiszen szuper omlós és szaftos lesz!
NosaltyHasználjuk ki, hogy a 40 napos böjt után büntetlenül ehetünk bármilyen húst. Most a testesebb sertéshúsra esett a választásunk.
NosaltyNincs is jobb annál, amikor egy ételnek sok szaftja van. Mindegy, hogy tészta, ragu, rakott zöldség vagy húsos egytál, a tunkolnivaló, kenyérrel vagy körettel felitatható zaft bizony mindent visz.
NosaltyTényleg nincs jobb egy nagy szelet, szaftosra sült csirkénél, marhánál, sertésnél, vagy őszintén bármilyen húsnál. Na, most épp ezekből gyűjtöttünk össze jó sokat.
NosaltyEgy sűrű, kanalazható vagy kenyérrel mártogatható szaftra senki nem tud nemet mondani. Ezeket az ételeket azonban gyakran a hosszú főzési idővel kötjük össze. Szerencsére vannak kivételek, így akkor sem maradunk tunkolás nélkül, ha nincs időnk pörköltet főzni.
NosaltyA csirkemell gyorsan elkészíthető, finom, és még kalóriaszegény is, így nem véletlen, hogy szívesen készítjük sütve, sütőben, roston. Egyetlen egy buktatója mégis van: könnyen kiszárad, ha nem tartunk be néhány szabályt. Jöjjön az omlós, szaftos csirkemell 4 titka.
Liptai LillaMindegy, hogy csirke-, marha- vagy sertéshúst készítünk, a mustár biztosan menni fog hozzá.
NosaltyVirító zöld tavaszias krémleves, baconnel spékelt batátatócsni és egy tiramisus chiapuding a jussod ma.
NosaltyItt az idő, hogy megkezdjük a tavaszi kertészkedést, és előkerüljenek a vetőmagvak! A fűszernövények között is bőven akad olyan, amit a tavaszi szezonban kell elvetni, hogy pár hónap múlva már szedhessük a friss fűszert. Te mennyire ismered jól ezeket a növényeket?
NosaltyA kókuszolaj sokak kedvence a konyhában. Igen ám, de ha hideg hozzávalókkal keverjük, az kellemetlen meglepetésekhez vezethet, így jobb felkészülten belevágni a vele történő sütés-főzésbe.
Szabó AnnaNyílt levélben fogalmazta meg aggályait a népszerű termékkritikus a boltokba épphogy csak visszatért Traubisodával kapcsolatban: szerinte romlott az üdítő minősége.
Mind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
Apró tökre vagy csilipaprikára emlékeztető, C-vitaminban dús pirosas-barnás gyümölcsök, melyek Brazíliában, de akár nálunk is megteremnek. Íme a brazil cseresznye, alias pitanga, amit alig ismerünk.
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!