10 tipp, hogy minden simán menjen, ha zabtejjel sütsz
Napi Tippünkben minden fontos szempontot elárulunk, mire figyelj, ha zabtejet használsz sütéshez.
Szász NóriNapi Tippünkben minden fontos szempontot elárulunk, mire figyelj, ha zabtejet használsz sütéshez.
Szász NóriNapi Tippünkben eláruljuk, mi az az aprócska, de annál fontosabb részlet, amire mindenképp figyelj oda, ha megduplázol egy receptet.
Szász NóriSzinte minden sütést igénylő recept első lépése az, hogy melegítsük elő a sütőt. Így ha ezt esetleg elfelejtjük, biztosan bosszankodunk, amikor ehhez a szakaszhoz érünk, és elgondolkodunk, hogy valóban olyan fontos-e ez a lépés.
Szabó AnnaMár a borravalóval is igen szép összeget keres, bár ez egyáltalán nem csoda, hiszen gyönyörű tortákat készít.
NosaltyNapi Tippünkben egy könnyű, kétösszetevős megoldást hoztunk tojás helyett: kend le a péksüteményeket ezzel, hogy szépen csillogó kérget kapj!
Szász NóriNapi Tippünk egy jel, hogy ha már hosszabb ideje nem tisztítottad ki a sütőt, akkor éppen itt az ideje!
Szász NóriHa te is álltál már izzadva a boltban, hogy vajon van-e különbség az aktív és instant élesztő között, és neked melyikre van szükséged a receptedhez, akkor Napi Tippünk neked szól!
Szász NóriHa csokoládés sütemény sütésére adtad a fejed, fusd át az alábbi öt pontot, tanulhatsz belőle!
NosaltyNapi Tippünkben eláruljuk, miért használj sütésnél mindig sütőpapírt, és hogy milyen eljárással tudod a legbiztosabban kibélelni a sütőformádat.
Szász NóriNapi Tippünkben segítünk, hogyan használd sütésnél a mézet!
Szász NóriNapi Tippünkben egy olyan technikát mutatunk, amivel a kakaós süteményeidben egyenletes textúrát és intenzív kakaós ízt érhetsz el.
Szász NóriA paleo étrend a modern mezőgazdaság előtt létező alapanyagokhoz nyúl, így nem csoda, hogy semmilyen feldolgozott élelmiszert nem tartalmazhat egy-egy paleo étel. A süteménysütés egyébként is precízséget megkövetelő műfaj, hát még ha paleo sütiről van szó. Lássuk, mi az az 5 fortély, amit, ha megfogadsz, hibátlan lesz a süteményed.
Balogh LillaA sütőpapír sokaknak nem a legjobb barátja a konyhában, nehézkes kezelhetősége miatt. Napi Tippünkben eláruljuk, hogyan barátkozhattok össze, hogy segítségével finomabbnál finomabb sütiket készíthess.
NosaltyNemcsak arra adunk választ, hogy káros-e a rozsdás öntöttvas serpenyő használata, hanem arra is, hogy miként lehet orvosolni a bosszantó jelenséget.
Nosalty86 éves korában elhunyt Horváth Rozi, a márka névadója. Horváth Rozi szívét-lelkét beleadta az általa készített fűszerkeverékekbe és sok családi asztalt különlegessé tévő receptjeibe.
NosaltyHa szeretitek a kávét, vagy éppen új kávéfőzőt vennétek, de szűkös rá a keret, ennek az akciónak kétség kívül örültök majd!
NosaltyA Coca-Cola és a Pepsi évtizedek óta uralják az üdítőital-piacot, és bár eddig mindig a Pepsi végzett a 2. helyen, most észrevétlenül utolérte egy harmadik márka, sőt, el is vette tőle a helyét.
NosaltyPár éve futótűzként terjed a sztárvilágban - és egyre szélesebb körben is - a hivatalosan cukorbetegeknek kifejlesztett, étvágycsökkenést előidéző gyógyszerekkel való fogyás. Most azonban új szert találtak.
A Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Ma egy rendhagyó, de annál izgalmasabb menüvel érkezünk, ami szemnek-szájnak jólesik majd!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Lajos Mari Házi sütemények című szakácskönyvből készítettem el, most első alkalommal. Nagyon finom lett. Egy kicsit változtattam a hozzávalóknál. Ajánlom mindenkinek!
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!