süteménysütés

Tényleg mindig ki kell zsírozni a sütőformát?

A süteményreceptek gyakran nem konzisztensek, ha a sütőformák kikenéséről esik szó. Ezért az ember vagy túlzásba esik és vajaz-lisztez-sütőpapíroz mindent, vagy a minimalista megközelítést választja, és nem tesz a tepsibe szinte semmit. Hadd teremtsen rendet ebben a káoszban a mai Napi Tipp!

Lakos Benedek

4 bosszantó hiba, amitől kiszárad a piskóta

Kifejezetten elszomorító, amikor kiszárad a piskóta, leginkább azért, mert ilyenkor az egész sütésünk kemény munkája vész kárba egy apró hiba miatt. Nézzük ezért most meg, melyek ezek a hibák, hogy legközelebb el tudjuk kerülni őket. Segít a Napi Tipp!

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...