Mit főzzek ma? Klasszikus tojásleves, sült feta és epres lepény...
Igazi hétindító menüvel készültünk nektek, mellyel könnyebben veszitek majd a hét nagyobb akadályait is.
NosaltyIgazi hétindító menüvel készültünk nektek, mellyel könnyebben veszitek majd a hét nagyobb akadályait is.
NosaltyA bundás sajtokat már a rántott trappista óta imádjuk, ez a mostani recept azonban minden lesz, csak olajos, nyúlós és tömény nem. Helyette egy ropogós édesen sós és E L K É P E S Z T Ő csomagot kapunk. Jöhet?
NosaltyPersze nem arról van szó, hogy kihagytuk volna a salátából a kedvenc alapanyagunkat, a műanyagaot, hanem arról, hogy a bevásárlás és az elkészítés alatt próbáltunk odafigyelni a csomagolásmentességre. És mint kiderült, nem is olyan nehéz.
NosaltyOlcsó, izgalmas és szinte bármivel megtölthetjük. Mindezt tudja a réteslap, azonban a különböző töltelékekkel való megtömésen túl sok más módja is lehet a felhasználásának. Nézzük meg őket!
Lakos BenedekImádjuk a különböző sajtokat: nyersen, de még inkább sütve, amikor olvadnak, nyúlnak és sokkal dekadensebbek. De mikor melyik gurigáért nyúljunk? A válasz egyáltalán nem mindegy.
Lakos BenedekA sajtot és a hőt biztosan egymásnak teremtették. Amikor a kedvenc darab nyúlós sajtunkat esszük valamilyen friss salátával vagy aromás gabonakörettel, annál tényleg nincs jobb dolog a világon. Válasszunk egyet a lenti listából!
NosaltyA karfiol sokkal sokszínűbb alapanyag, mint gondolnád! A karfiollevesen és rakott karfiolon túl megannyi különleges karfiolos fogás vár, csak görgess lejjebb!
NosaltyGluténérzékenyként nem könnyű az élet, hiszen a glutén olyan finomságokban is megtalálható, mint mondjuk a kovászos uborka. Ráadásul jó pár olyan kedvenc van, amiről sokan azt gondolnánk, hogy gluténmentes, miközben nem az. A csomagolást és az összetevőket minden esetben érdemes ellenőrizni!
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...