A legegyszerűbb, legropogósabb fokhagyma, amihez csak egy mikró kell
A fokhagyma egy rendkívül sokoldalú alapanyag, így a felhasználási módjai is sokszínűek. Most egy olyat mutatunk, ami garantáltan pillanatok alatt a kedvenceddé válik!
Szász NóriA fokhagyma egy rendkívül sokoldalú alapanyag, így a felhasználási módjai is sokszínűek. Most egy olyat mutatunk, ami garantáltan pillanatok alatt a kedvenceddé válik!
Szász NóriA fokhagymából kinövő kis rügy egészen pompásan fel tudja dobni a készülő ételed ízét, elmondjuk, miért nem érdemes levágni, ha már egyszer kinőtt a gerezdből.
Masszi- Rigó CsillaA fokhagymában rejlő rengeteg ízt több módon is elő tudjuk csalogatni. Egy zseniális módszer a konfitálás, amivel egyszerre két ízletes készítményt is kapunk.
Lakos BenedekNaponta ütik fel a fejüket a legújabb mikrós trükkök, szinte mindent villámgyorsan elkészíthetünk ezzel a háztartási géppel. Most a pirított hagyma került sorra, lássuk, hogyan készül!
Lakos BenedekOlcsó, egyszerű, mégis különleges, és valami eszméletlen ízélmény – ha friss, ropogós héjú kenyérre kened, akkor pedig tényleg ez a non plus ultra. És mindössze egy fej fokhagyma kell hozzá, meg némi olaj! Mutatjuk, hogy készül az egyben sült fokhagyma a sütőben.
Brecz JuditA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...