9 sült krumpli, ahogyan még nem próbáltad
A sült krumpli gyerekkorunk óta életünk része, eléggé nehéz nem szeretni, nem is próbálkozunk vele. Variálgatni viszont annál inkább lehetséges! Próbáltad már így?
NosaltyA sült krumpli gyerekkorunk óta életünk része, eléggé nehéz nem szeretni, nem is próbálkozunk vele. Variálgatni viszont annál inkább lehetséges! Próbáltad már így?
NosaltyEzen a jeles napon, július 13-án ünnepeljük a hasábburgonya világnapját, ebből az alkalomból pedig most hoztunk pár tökéletes alapreceptet (mert nem csak egyféle van), illetve pár olyan ételt is, amihez elengedhetetlen a nagy kupac sült krumpli. Igen, ez egy ennyire sokszínű köret, ezért imádjuk.
NosaltyAkár köretként, akár magában is elképesztő élményt nyújt a következő sült burgonya, amely a konyha egyik legszúrósabb illatú alapanyagától lesz utánozhatatlanul finom. Mutatjuk a receptet.
NosaltyBelga, sütős, kétszer sütött, ropogós, puha, gyors vagy időigényes, mindenféle verziót mutatunk, a lényeg a burgonyaimádat, és a tény, hogy ennek a csodás ételnek még világnapja is van! Sült krumplizzunk be!
NosaltySült tőkehal és hasábburgonya. Ez az ikonikus páros egy tipikus brit fogás, a fish and chips két főszereplője, de hazánkban is nagyon közkedvelt, amit nem csodálunk. Megmutatjuk, hogy készítjük mi, hogy a bunda tényleg extra ropogós legyen!(x)
HirdetésHáromszor főtt-sült hasábburgonya – elsőre meredeken hangzik ennyit foglalkozni a tökéletes sült krumplival, ugye? Pedig van, ami megéri a fáradozást!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...