stílusos vidéki éttermiség

„Egy általános letargia jellemző, holott olyan szép országban élünk, olyan...

1992 novemberében kezdte meg működését a balatonszemesi Kistücsök étterem. Az eltelt több mint három évtizedben a balatoni vendéglátás intézményévé vált az étterem, ahol a klasszikus magyar ételek és a szezonális fogások is jól megférnek egymás mellett. Egy éve már szálláshellyel is várják a vendégeket egy komplex élményért, amibe a gasztronómiai ínyencségeken túl a környék szépségének felfedezési is belefér. Csapody Balázzsal, a Kistücsök tulajdonosával, a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnökével, a hazai Bocuse d’Or Akadémia és a SVÉT elnökségi tagjával beszélgettünk.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...